Další přírůstek v novém RoboCopovi

Vydáno: 12.06.2012 09:05 - Michala Benešovská | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Tak už také policejní kyborg má slečnu. V obsazení se objevuje první ženské jméno. V připravovaném remaku filmu RoboCop si zahraje blondýna ze Sucker Punch.
Možná jsme poněkud zakřikli "hvězdnost" nového RoboCopa, když jsme naposledy velebili obsazení. Gary Oldman a Samuel L. Jackson jsou patrně vrchol, odteď nás už čeká akorát...Abbie Cornish.
Australská rodačka, herečka a modelka Abbie Cornish zazářila v roce 2006 v nezávislé narkomanské romanci Candy, kde si zahrála společně s Heathem Ledgerem párek závisláků na heroinu. Následovalo několik štěků a za vrchol její dosavadní kariéry se dá považovat role v opulentní komiksové adaptaci Zacka Snydera Sucker Punch.
Nyní je Abbie Cornish jednou z prvních hereček, která rozšíří obsazení připravovaného akčního sci-fi RoboCop. Hrát by měla manželku policisty, ze kterého Gary Oldman zbastlí robota. V podstatě se jedná o hlavní ženskou roli. Avšak koho zajímá žena chlápka, který se po své téměř-smrti stane policejním kyborgem?! V původní verzi si RoboCopovu ženu zahrála Angie Bolling, kterou si vybaví maximálně lidé, kteří Verhoevenova Robocopa zhlédli opakovaně a v nedávné době.
Připravovaná verze Josého Padilhy se samozřejmě hodlá lišit, takže se třeba Abbie Cornish dostane do centra pozornosti. Alespoň na chvilku.
Zdroj: FilmoFilia


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY