Plán premiér: 17. týden

Vydáno: 24.04.2012 16:06 - Kateřina Horáková | foto: 2012 Disney Enterprises

Nově můžeme začít vyhlížet český Příběh z periferie nebo pokračování 96 hodin. Naopak nepotěší fakt, že premiéra Burtonova animáku Frankenweenie se přesouvá až na pířští rok.
Mezi filmy, na které se nově můžete v českých kinech těšit, patří české snímky Příběh z periferie (7. června) a Největší přání 3 (20. září), ze zahraniční produkce zaujme především pokračování úspěšného akčňáku 96 hodin s Liamem Neesonem v hlavní roli (11. října).
Dále nás v aktuálním plánu premiér nově čeká australský horor Tsunami (2. srpna), komedie The Babymakers (13. září), animovaný snímek Floquet de Neu (11. října) a do kin doletí i Disneyho Zvonilka (1. listopadu).
A další změny? Očekávané komedie 21 Jump Street s Channingem Tatumem a Jonahem Hillem, která s trochou nadsázky bude takovým americkým Vrať se do hrobu, se dočkáme dříve, než jsme si mysleli - bude uvedena již 14. června.
Oproti tomu Burtonův Frankenweenie přijde do našich kin až příští rok, což je pro fanoušky zmíněného režiséra jistě špatná zpráva. Původní Frankenweenie je krátký snímek, jeden z Burtonových prvních, který mu otevřel cestu ke Slunci. Novou verzi natáčí jako animovanou komedii, takže můžeme očekávat klasický režisérův potemnělý, groteskní styl.
Stejně tak na dokument Chimpanzee si počkáme až do roku 2013. České Zejtra napořád je odsunuto na neurčito a 7 dní 7 hříchů na 14. října. A premiéra animáku Wreck-It Ralph, kde hlavní postavičku namluví John C. Reilly, se přesouvá na 29. listopadu.
Známe také několik nových českých názvů. Red Lights (28. června) najdete v programech českých kin jako Červená světla, Savages (12. července) Olivera Stonea jako Zvířata a Můj otec je šílenec (2. srpna) jako Můj otec je šílenec. A mění se opět název minulý týden pojmenovaného Útěku ze sekce 8 - tentokrát na Útěk z MS - 1.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY