Mupeti to zkusí ještě jednou, bez Segela

Vydáno: 07.03.2012 09:31 - Amaya Tomanová | foto: Disney Enterprises

Úspěšná resuscitace loutkových Mup(p)etů se povedla, není tedy divu, že se ihned rozjely práce na sequelu. Na filmu se však tentokrát nebude podílet Jason Segel, který si v jedničce zahrál hlavní roli a napsal scénář.
Sequel snímku Mupeti byl fanouškům přislíben již v průběhu britského propagačního turné, nyní nás budou tvůrci průběžně obšťastňovat informacemi o detailech z jeho natáčení.
Jednou z prvních novinek, která se dostala ven, je zpráva o scénáři: do sepisování nových příběhů Kermita a spol. se právě - opět pod záštitou studia Disney - pustili režisér James Bobin a spoluscenárista Nicholas Stoller. Jason Segel se k nim z důvodu přílišné vytíženosti nepřidal.
Kromě návratu k seriálu Jak jsem poznal vaši matku propaguje Jason Segel novinku Zásnuby na dobu neurčitou, kde si zahraje spolu s Emily Blunt, a spin-off komedie Zbouchnutá s názvem This Is Forty Judda Apatowa. V plánu má údajně i několik dalších projektů.
Na sdělování podrobností ohledně scénáře či obsazení je zatím pochopitelně příliš brzy, většinu fanoušků však momentálně zajímá nanejvýš to, zda si Mup(p)eti udrží úroveň i poté, co je opustila jejich hlavní tvůrčí osobnost.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY