Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 45. týden

Kinopremiéry: 45. týden

Vydáno: 10.11.2011 12:00 v sekci Radar | Kinopremiéry - Daniel Patras | foto: DreamWorks II Distribution Co.

Roboti si v aktuálním týdnu budou navzájem dávat nakládačku v Ocelové pěsti, opět se vrátíme do říši malých Minimojů, podíváme se na zoubek Shakespearovi v dramatu Anonym a Ben Stiller v Mistrovském plánu opět dokáže, jaký je akční hrdina.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Čekají nás filmy protřelých režisérů. Ať už se jedná o Rolanda Emmericha, Luca Bessona nebo mladší ročníky Shawna Levyho a nakonec i Bretta Ratnera. Díla většiny z nich jsou však spíše zklamáním. Možná překvapivě přichází v největší formě Shawn Levy, který se odprostil od lehkých komedií a jeho sci-fi Ocelová pěst je naším tipem týdne. Pokud však nemáte náladu na jednoduché popkornovky, je tu skvělá alternativa v podobě drsného norského thrilleru Lovci hlav, která potěší každého milovníka série Milénium.
Ocelová pěst (Real Steel) (Falcon)
Od režiséra Noci v muzeu přichází o něco závažnější látka v podobě akčního sci-fi s Hugh Jackmanem v hlavní roli. Příběhem se dostáváme do blízké budoucnosti. Charlie Kenton je bývalý boxer. Jeho sportovní odvětví však potkala nemilá věc. Skutečné zápasy skutečných lidí, kde krev stříká proudem a doktoři sešívají kůži častěji než švadleny, jsou minulostí. Box ovládli dva a půl metru vysocí roboti, mezi kterými nemají lidé šanci. Charlie se však svého milovaného sportu nevzdal a živí se nadále alespoň tím, že se svými roboty objíždí všemožné pochybné turnaje. Do života Charlieho vstoupí neplánovaně jeho syn Max a společně se pokusí vytvořit nového boxerského mistra. Kromě toho je zde ale i naděje na velký návrat pro samotného Charlieho Kentona.
Hodnocení: 7/10 (recenze | profil filmu).
Český trailer filmu Ocelová pěst

Lovci hlav (Hodejegerne) (Aerofilms)
Roger Brown si v životě nevede vůbec špatně. Kromě perfektního bydlení a manželky je vyhlášeným lovcem hlav v Norsku, což v hantýrce znamená hledač talentů. Jeho život na vysoké noze mu ale vylepšuje především další záliba. Krade cenná umělecká díla. Tím se samozřejmě příliš nechlubí a snaží se tento vedlejšák držet v tajnosti. Když mu jeho žena na jedné z přehlídek představí muže jménem Clas Greve, Roger ucítí svou životní šanci. Nejenže je tento muž dokonalou osobou, jež hledá, vlastní ale i jeden z nejcennějších obrazů světa. Rubensův Lov na kance. Jeho zisk však bude doprovázet nejeden závažný problém. Jak se dá od norského bijáku čekat, Lovci hlav jsou velmi drsný thriller s vydatnou dávkou černého humoru.
Hodnocení: ?/10 (recenzi chystáme | profil filmu).
Český trailer filmu Lovci hlav

Arthur a souboj dvou světů (Arthur et la guerre des deux mondes) (BIOSCOP)
Již dvanáctý celovečerní film Luca Bessona (z původně plánovaných deseti) se opět vrací k příběhu Arthura a jeho animovaných přátel z říše skřítků. Jenže Arthur má problém. Po minulém díle zůstal uvězněný v těle Minimoje a zrovna v tu nejméně vhodnou dobu. Zlý Maltazard se pomocí lsti dostal do říše lidí a chystá válečný konflikt. Plánuje sestavit armádu obřích seidů a ovládnout celý svět. Tomu samozřejmě chce Arthur a jeho přátelé co nejdříve zabránit. Nejdříve se však musí dostat do své ložnice.
Hodnocení: 5/10 (recenze | profil filmu).
Český trailer filmu Arthur a souboj dvou světů

Anonym (Anonymous) (Falcon)
Ta otázka vrtá hlavou odborníkům, umělcům, divákům i filosofům celá staletí. Kdo to byl vlastně William Shakespeare? Byla to reálná osoba? Pseudonym? Pokud ano, kdo se za ním skrývá? Skutečně jeden člověk napsal takové množství nesmrtelných dramat, sonetů a básní, nebo je Shakespeare spíše firemní značkou, pod kterou pracovala řada lidí? Jednu z možných spekulací uvádí snímek Anonym Rolanda Emmericha, ve kterém se dostaneme přímo na prkna, která tehdy znamenala svět.
Hodnocení: ?/10 (recenzi chystáme | profil filmu).
Český trailer filmu Anonym

Mistrovský plán (Tower Heist) (Bontonfilm)
Josh Kovacs (Ben Stiller) je úspěšným manažerem. Jeho vlajkovou lodí je jeden z nejluxusnějších hotelů v New Yorku. V jeho nejvyšším patře pobývá i velevýznamný burzovní makléř Arthur Shaw (Alan Alda), jenž si za svou kariéru vypěstoval rozsáhlou síť klientů. Jenže tenhle burzovní gigant je obviněn z rozsáhlé zpronevěry a je v nejvyšším patře Joshova hotelu v domácím vězením a pod neustálým monitoringem FBI. Joshe se tenhle problém týká o to víc, že je sám jedním z Arthurových klientů a svěřil mu nemalé peníze. Prakticky veškeré životní úspory. A ty chce pochopitelně zpět. Za pomoci svých hotelových zaměstanců i pomocných zlodějíčků vymyslí dokonalý mistrovský plán. V apartmánu Arthura Shawa se totiž skrývá ještě jedno místečko, které FBI nestihla zmapovat a kde je ukryto obrovské množství peněz. A přesně na ně má zálusk Josh a jeho parta a pustí se do nebezpečné akce. Myslíte, že se v dokonalém plánu objeví díry? Myslíte správně.
Hodnocení: ?/10 (recenzi chystáme | profil filmu).
Český trailer filmu Mistrovský plán

Trafačka - Chrám svobody (Aerofilms)
Dokument Trafačka - Chrám svobody se zabývá jedním zajímavým společenským, historickým, kulturním i architektonickým problémem současné doby. Osudem budov. Konkrétně jedné prázdné tovární haly v pražských Vysočanech, která byla odsouzena ke zbourání a k uvolnění prostoru k výstavbě nového administrativního centra. Budovu čeká ve filmu už jen rok existence a v časosběrném záznamu jeho tvůrci Saša Dlouhý a Roman Vávra mapují, jak se prostor tovární haly stal na konci své existence útočištěm řady alternativních umělců, kteří z budovy vytvořili jedinečné a samostatné kulturní zařízení, které je pro ně "chrámem svobody".
Hodnocení: ?/10 (recenzi chystáme | profil filmu).
Český trailer filmu Trafačka - Chrám svobody

Nadohled (Duracfilm)
Nadohled je osmačtyřiceti minutová filmová esej zabývající se problémem vysoce aktuálním. Jde zde o realizaci panoptikonu. Mechanismu určenému k věznění a dohlížení nad obyvatelstvem, který popsal již v osmnáctém století filosof Jeremy Bentham a dále ho rozvinul Michel Foucault. Myšlenky jsou aplikovány a konfrontovány se současným stavem v mnoha zemích světa a jejich způsoby dokonalého dohledu. Divák tak během sledování pozoruje výstavbu současného panoptikonu v našem postmoderním a postindustriálním světě.
Hodnocení: ?/10 (recenzi chystáme | profil filmu).

Všechny aktuální trailery si můžete také pustit na našem YouTube kanálu tady.

ANKETA

Na který film se nejvíce těšite do kina ve 45. týdnu roku 2011?











Podívat se na výsledky



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 17. týden
Kinopremiéry: Rivalové Kristian a lesní vrah jsou fantastická parta Druhý týden za sebou obohatí programy kin desítka novinek, opět ale platí, že širší publikum bude zajímat jen naprostý zlomek. Tím nejatraktivnějším je sportovní romance Rivalové, někdo se ale chytí i na velmi brutální akci.... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 16. týden
Top 20 ČR: Čínský animák a Brouček vedou Čínský animák Jak zachránit draka převálcoval konkurenci včetně nové české komedie Prázdniny s Broučkem o jedné obyčejné rodince, která si vyjede na dovolenou starým karavanem po dědovi. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 16. víkend
Box office: Občanská válka je znovu první Dystopický thriller Občanská válka je novým indie hitem společnosti A24, který oslovil řadového amerického diváka. Nestačily na něj ani novinka Guye Ritchieho nebo horor Abigail. čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Občanská válka 6/10
Recenze: Sugestivní akční road movie Občanská válka je až překvapivě apolitická Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Ben Stiller natočí London podle Joa Nesbøho (16.06.2020 12:34 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Vykolejená Veronika chystá s mladým Frankensteinem mistrovský plán (31.01.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- Tobey Maguire chystá režii kriminálky Blood on Snow (05.04.2017 15:00 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Pasažéři jsou oddychová sci-fi bez velkých diváckých nároků (31.12.2016 11:00 v Recenze | Premiéry)
- Shawn Levy natočí pro Columbii remake Starmana (02.04.2016 14:07 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Anonym zkouší rozesmát armádu temnot (06.11.2015 08:56 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Pátrání po Sugar Manovi, erotice a Jeníčkovi s Mařenkou (04.09.2015 07:00 v Radar | TV tipy)
- Je libo sci-fi romanci s Chrisem Prattem a Jennifer Lawrence? (17.06.2015 15:59 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Alan Turing pokoří Kód Enigmy, homofobii už nikoli (28.01.2015 18:00 v Recenze | Premiéry)
- Preview: V muzeu se bude pátrat po Tajemství hrobky (23.11.2014 20:00 v Radar | Preview)
- Trailer: Co by kdyby (31.05.2014 17:30 v Novinky | Trailery)
- Roland Emmerich natočí novou Hvězdnou bránu. Znovu. (31.05.2014 14:00 v Novinky | Zprávy)
- Festivalové ozvěny: Začíná 64. Berlinale (05.02.2014 15:23 v Články | Festivaly)
- TV tipy: Machete, James Bond a další zběsilá akce (22.11.2013 07:00 v Radar | TV tipy)
- Festivalové ozvěny: Jako nikdy v soutěži ve Varšavě (09.10.2013 09:31 v Články | Festivaly)
- Hvězdná brána se dočká rebootu (09.09.2013 12:20 v Novinky | Zprávy)
- Policajt z Beverly Hills dostane druhou šanci (30.07.2013 10:58 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Od Gorta po Optima Prima: Obří roboti ve filmu (12.07.2013 18:30 v Články | Publicistika)
- Recenze: olbřímí mlátička Pacific Rim (10.07.2013 16:00 v Recenze | Premiéry)
- Preview největšího filmu léta Pacific Rim (14.06.2013 19:25 v Radar | Preview)

PREMIÉRA TÝDNE   16/2024

Občanská válka
6/10

Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu