Vydá se Paul Greengrass za Hanksem a piráty?

Vydáno: 11.06.2011 22:38 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Somálské piráty může ohrozit nehoda Nickyho Laudy
Paul Greengrass při natáčení filmu <b>Bournův mýtus</b>
Universal Pictures
Posledním snímkem Paula Greengrasse byla Zelená zóna. Od té doby proběhlo médii několik neověřených zpráv o dalších připravovaných projektech. V současnosti se čím dál více mluví především o jednom z nich - o filmové adaptaci knihy A Captain's Duty z pera Richarda Phillipse, kapitána lodi Maersk Alabama, podle níž by měl být také snímek pojmenován.
V hlavní roli filmu z produkce Sony Pictures by se měl objevit Tom Hanks. Film bude popisovat skutečné události z dubna roku 2009, kdy byla nákladní loď Maersk Alabama napadena somálskými piráty. Vedení studia Sony Pictures by chtělo natáčení zahájit co nejdříve - s největší pravděpodobností na podzim tohoto roku.
Je ovšem možné, že Greengrass se nakonec rozhodne pro jiný snímek - tím by mohl být životopisný film s pracovním názvem Rush, popisující závodní sezónu Nikiho Laudy, jezdce Formule 1. Děj se má točit kolem tragické události ze srpna roku 1976, kdy závodník na okruhu Nürburgring ztratil kontrolu nad řízením a po havárii zůstal uvězněn v hořícím automobilu. Lauda prodělal plastiku obličeje a po necelých dvou měsících usedl opět za volant, aby hrdinsky sezónu dokončil.
Zahraničními servery probíhá i šeptanda o ještě jednom dalším připravovaném snímku. Jakékoliv bližší informace jsou však přísně tajné. Ať už se režisér rozhodne jakkoliv, jeho návrat za kameru bude rozhodně vítaný.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY