Charlize Theron si zahraje ve filmové adaptaci knihy Škola dobra a zla

Vydáno: 24.02.2021 08:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

V novém filmu Paula Feiga, který právě nabírá obsazení, bude hlavní hrdinka studovat na to, aby se mohla stát pohádkovou postavou, nebo záporákem.
herečka Charlize Theron
© Facebook tvůrce
Teen romance s fantasy prvky, kterou napsal Soman Chainani, sleduje osudy mladé dívky Sophie, která se celý život nemohla dočkat toho, až ji unesou. V jejím městě je to totiž pravidlem. Každé čtyři roky se ztratí dvě děti. Není známé proč, ale podle legendy si tajemný školník ze Školy dobra a zla vybere dvě zcela protikladné osobnosti. Jedno dítě je předurčeno stát se kladnou pohádkovou postavou. To druhé záporákem. Tyto děti se po několika letech objeví v ilustracích knih v místním knihkupectví. A Sophie už se nemůže dočkat až bude součástí těchto ilustrací.

Filmové adaptace této populární knihy se ujme režisér Paul Feig, který má na kontě několik vcelku povedených komedií (Ženy sobě, Špión). Uvidíme, jestli dokáže humor sobě vlastní propašovat i do fantasy snímku. Mladou dívku Sophii si zahraje Sophia Caruso, která má zkušenosti převážně z divadla, a její kamarádku Agathu zase tvář ze seriálů vysílaných na kanálech Disney Sofia Wylie. Na chodbách čarodějné školy se setkáme také s Kerry Washington (The Prom) a s oscarovou Charlize Theron (Bombshell).

Své premiéry se The School for Good and Evil dočká v roce 2022 na streamovací službě Netflix.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY