Stallone a Chan se objeví v akčním filmu Ex-Baghdad

Vydáno: 12.05.2017 09:28 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone a Jackie Chan si spolu zahrají v akčním snímku Ex-Baghdad, který natočí režisér Need for Speed Scott Waugh. Stallone a Chan předtím spolu nikdy nehráli.
Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Server Deadline jako první informoval o tom, že Sylvester Stallone a Jackie Chan plánují společný projekt v podobě akčního snímku s názvem Ex-Baghdad, který natočí Scott Waugh. S rozpočtem 80 milionů dolarů má jít podle zdrojů o jednu z nejdražších čínských produkcí. Chan bude i jedním z producentů filmu. Stallone poté, co opustil franšízu Expendables: Postradatelní,za nihledal náhradu, kterou, zdá se, našel jednak v natočení sequelu ke svému "vězeňskému" thrilleru Plán útěku, neboť kromě Escape Plan 2: Hades, který Stallone právě natáčí, je v plánu i třetí Plán útěku. A jednak jí má být i právě tato týmovka s Chanem, který, pokud si vzpomínám, jako jeden z mála v týmu Expendables chyběl.

A o čem že Ex-Baghdad bude? Jednoduché, Chan bude hrát bezpečnostního dodavatele, který se spojí s bývalým mariňákem Stallonem, aby čelili útoku na ropnou rafinérii v iráckém Mosulu. Scénář napsal Arash Amel. Vypadá to na poctivou akční podívanou právě ve stylu Expendables.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY