Charlize Theron bude špiónkou v Need to Know

Vydáno: 22.02.2017 12:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Charlize Theron bude pro Universal produkovat a zároveň si zahraje hlavní roli ve špiónském thrilleru Need to Know natočeném podle chystané knihy Karen Cleveland. Theron si zahraje analytičku CIA.
Charlize Theron ve filmu  / Rychle a zběsile 8Server Deadline informoval o tom, že se Charlize Theron chystá pro Universal produkovat a hrát v thrilleru Need to Know, který bude adaptací chystaného románu Karen Cleveland. Theron si zahraje matku a ženu pracující jako analytička pro CIA, která objeví něco, co ohrozí život její i její rodiny. Prostě typicky špiónská zápletka a lá Jack Ryan nebo Mission Impossible. Autorka knihy Karen Cleveland sama pracovala jako analytička pro CIA. Její kniha ještě zatím nenašla vydavatele, čemuž by mohla napomoct i její chystaná filmová adaptace. 

Herečku brzy uvidíme jako záporačku v Rychle a zběsile 8 a v září pak ještě v novém filmu, rovněž špiónském thrilleru The Coldest City. Nedávno ještě dokončila práci na komedii Jasona Reitmana Tully. V dokončovacích stádiích je podle IMDb také Untitled Nash Edgerton Project. Všechny snímky by měly mít premiéru v tomto roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY