Batman má náhradu za režiséra Bena Afflecka

Vydáno: 12.02.2017 18:12 - | foto: Relativity Media

Poté, co se Ben Affleck vzdal svého režisérského postu u nového Batmana, studio neváhalo a poměrně rychle sehnalo náhradu. Režírovat by měl Matt Reeves.
Ben Affleck ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiBen Affleck se měl na nově chystaném Batmanovi podílet opravdu všemi různými způsoby. Kromě představitele titulní role také jako scenárista, producent a dokonce režisér. Tento všestranný tvůrce však z poslední zmíněné funkce před nedávnem odstoupil a tak se muselo studio Warner Bros. rychle porozhlédnout po někom jiném. Nějakou dobu se údajně uvažovalo o legendárním Ridleym Scotttovi a Fedem Alvarezovi (Smrt ve tmě), ale volba nakonec padla na režiséra Matta Reevese.

Ten na sebe již upozornil například v roce 2008 s found-footage katastrofickým filmem Monstrum a následně se dostal k rozjeté franšíze, když natočil Úsvit planety opic, na nějž letos ještě naváže s pokračováním Válka o planetu opic. Pro Batmana plánovaného na rok 2019 je to rozhodně dobrá volba, která má své zkušenosti s navázáním na dlouholeté série.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY