Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část IV. - další zajímavé filmy

Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část IV. - další zajímavé filmy

Vydáno: 30.01.2017 18:07 v sekci Články | Publicistika - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ve čtvrté části toho nejzajímavějšího, co nás v tomto roce v kinech čeká, se jako obvykle dostane na snímky animované, komedie, muzikály a na ty, jež se do předchozích kategorií nedostaly.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
     NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FILMY ROKU, ČÁST I. - BLOCKBUSTERY
     NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FILMY ROKU, ČÁST II. - AUTORSKÉ FILMY
     NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FILMY ROKU, ČÁST III. - ŽÁNROVKY

LEGO® Batman film (Chris McKay)

Fotografie z filmu LEGO® Batman film / The Lego Batman MovieNež se vrátí pokračování LEGO® příběhu, dostanou jeho fanoušci předkrm v podobě jeho spin-offu LEGO® Batman film, jehož hlavním hrdinou bude lego verze Bruce Wayna alias Batmana. Režisér Chris McKay má již zkušenosti z LEGO® příběhu, kde působil jako spolurežisér, takže mu jeho režiséři Christopher Miller a Phil Lord svěřili důvěru a režii spin-offu mu přenechali. Hlasy lego postaviček znovu namluvili známí herci jako Will ArnettMichael CeraRalph FiennesRosario Dawson nebo Zach Galifianakis, které můžete slyšet v traileru.

Česká premiéra: 9. února 2017

Originální trailer filmu LEGO® Batman film

Zlato (Stephen Gaghan)

Fotografie z filmu Zlato / GoldPodle skutečných událostí je natočeno dobrodružné drama Zlato, v němž scenárista a režisér Stephen Gaghan zachytil těžební skandál společnosti Bre-X Mineral Corporation z počátku 90. let. V hlavní roli je holohlavý Matthew McConaughey, který se snaží v indonéské džungli najít zlato, najde ale něco docela jiného. Spolu s ním zde hrají Bryce Dallas Howard a Edgar Ramirez

Česká premiéra: 16. února 2017

Originální trailer filmu Zlato

Bába z ledu (Bohdan Sláma)

Bohdan Sláma S novinkou se tento rok vrátí také domácí režisér Bohdan Sláma, který naposledy natočil před pěti lety Čtyři slunce. Bába z ledu je další z jeho tragikomedií zasazených do současnosti a točící se převážně kolem mezigeneračních vztahů. V hlavních rolích Pavel NovýZuzana KronerováMarek DanielVáclav NeužilPetra Špalková a Tatiana Vilhelmová a také členové plaveckého klubu otužilců Praha.

Česká premiéra: 23. února 2017

Originální trailer filmu Bába z ledu

Masaryk (Julius Ševčík)

Karel Roden ve filmu  / MasarykDalším z tuzemských počinů, který bude lákat pozornost domácích diváků, je česko-slovenské životopisné drama Masaryk, které s Karlem Rodenem v hlavní roli Jana Masaryka natočil Julius Ševčík. Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí, Jana Masaryka, se vrací do doby těsně před druhou světovou válkou. Ve třicátých letech vrcholí Masarykova diplomatická kariéra, kterou tráví převážně ve Velké Británii, kde se snaží dostat světové mocnosti na stranu Československa. (výňatek z oficiální synopse distributora) Vedle Rodena zde hrají i zahraniční herci nebo modelka Eva Herzigová. Kromě nich i Emília Vášáryová nebo Oldřich Kaiser. Masaryk, jenž obdržel rekordních 14 nominací na Českého lva, bude také promítán na 67. ročníku letošního Berlinale.

Česká premiéra: 9. března 2017

Originální trailer filmu Masaryk

Šmoulové: Zapomenutá vesnice (Kelly Asbury)

Fotografie z filmu Šmoulové: Zapomenutá vesnice / Smurfs: The Lost VillagePo dvou polohraných, poloanimovaných celovečerních Šmoulech přichází úplně nový pohled, tentokrát zcela animovaný, na oblíbené postavičky modrých Šmoulů. Očekávejte nové dobrodružství Šmoulinky a jejich kamarádu Koumáka, Nešiky a Siláka, kteří se vydávají do Zakázaného lesa, který obývají kouzelná stvoření. Jako vždy se jim pokusí jejich dobrodružství pokazit zlý Gargamel. 

Česká premiéra: 30. března 2017

Originální trailer filmu Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Auta 3 (Brian Fee)

Fotografie z filmu Auta 3 / Cars 3Pixar letos nabídne už třetí pokračování své série Auta. Tentokrát se Blesk McQueen (Owen Wilson), kdysi nováček závodů, nyní už veterán, pokusí ostatním dokázat, že je stále nejlepším závodním autem na trati. Jeho soupeřem nyní bude Jackson Storm (Armie Hammer). První krátká upoutávka láká na temnější tón a dramatičtější děj. Režisérem třetích Aut je debutující animátor Brian Fee. 

Česká premiéra: 15. června 2017

Originální trailer filmu Auta 3


Já, padouch 3 (Kyle BaldaPierre CoffinEric Guillon)

Fotografie z filmu Já, padouch 3 / Despicable Me 3Další animák, další sequel, tentokrát od studia Illumination. Gru se tentokrát setká i se svým ztraceným bratrem Dru (oba mluví znovu Steve Carell) a jeho novým protivníkem bude milovník osmdesátých let - v hudbě i v oblékání -  Balthazar Bratt (Trey Parker), který se stal padouchem kvůli tomu, že mu jako dětské hvězdě zrušili jeho tv show. 

Česká premiéra: 29. června 2017

Originální trailer filmu Já, padouch 3


Emoji ve filmu (Anthony Leondis)

Fotografie z filmu Emoji ve filmu / The Emoji MoviePrvní celovečerní film o smajlících dorazí v srpnu. Zatím z něj byl uveřejněn propagační teaser, který zatím neprozradil mnoho. Hlavním hrdinou bude "nenormální" smajlík Gene, který by se rád "normálním" stal v místě zvaném textopolis, jinak v mobilním telefonu lidského uživatele. V Emoji ve filmu si "zahraje" i celá řada mobilních aplikací, které zná každý běžný uživatel - jako jsou Candy Crush Saga, Dropbox, Instagram, Just Dance®, Spotify, Twitter, YouTube, Crackle, Facebook, Shazam, Snapchat a Twitch.

Česká premiéra: 10. srpna 2017

Originální trailer filmu Emoji ve filmu


Baby Driver (Edgar Wright)
 
Ansel Elgort ve filmu  / Baby DriverPo čtyřech letech od posledního filmu (U konce světa) se vrací režisér Edgar Wright s akční kriminálkou Baby DriverAnsel Elgort tu hraje nájemného řidiče, který trpí zvláštní sluchovou vadou, kvůli které musí neustále poslouchat hudbu. Právě tento prvek má být hlavním ozvláštněním akční kriminálky, v níž se hlavní hrdina živí jako řidič sloužící při úprku od bankovních loupeží. Když potká dívků svých snů (Lily James), rozhodne se kriminální kariéru pověsit na hřebík. Ve vedlejších rolích Jamie Foxx a Kevin Spacey.

Česká premiéra: 24. srpna 2017

The Lego Ninjago Movie (Charlie BeanPaul FisherBob Logan)

Logo z filmu  / The Lego Ninjago MovieA máme tady další lego movie, který se snaží využít úspěchu LEGO příběhu. Tentokrát je jasná inspirace bojovými filmy se zakuklenými ninji, a tak vznikl The Lego Ninjago Movie. Ve dne jsou obyčejnými teenagery, kteří musí chodit na střední školu. V noci se z nich ale stávají nebezpeční ninjové, kteří musí chránit svůj domov - ostrov jménem Ninjago. Animované figurky namluvili známí herci jako Olivia MunnJustin TherouxDave Franco nebo Jackie Chan

Česká premiéra: 21. září 2017
 
Kingsman: Zlatý kruh (Matthew Vaughn)

Logo z filmu Kingsman: Zlatý kruh / Kingsman: The Golden CircleDo kin by měl letos dorazit také hvězdně obsazený sequel akční špionážní komedie Kingsman: Tajná služba. Eggsy (Taron Egerton) a Merlin (Mark Strong) z britské agentury Kingsman musí bok po boku bojovat proti novému padouchovi a s kolegyní z americké agentury Statesman. V castingu se podařilo dát dohromady celou řadu známých herců, jako jsou Channing TatumJeff BridgesHalle BerryJulianne Moore a vrátit by se měl i "mrtvý" Harry Hart (Colin Firth). Třešničkou na dortu je pak herecká účast Eltona Johna.

Česká premiéra: 5. října 2017

Coco (Lee UnkrichAdrian Molina)

Fotografie z filmu  / CocoDruhou letošní pixarovkou bude po třetích Autech Coco Lee Unkricha, režiséra druhého a třetího dílu Toy Story: Příběhu hraček. Mexickým svátkem Den mrtvých inspirovaný příběh bude o dvanáctiletém Miguelovi žijícím v jedné mexické vesnici se svou babičkou, který se snaží prolomit kletbu, která zakazuje v jeho vesnici hrát a provozovat hudbu. V hlasech postav mluví herci Anthony GonzalezBenjamin BrattGael García Bernal a Renee Victor.

Česká premiéra: 23. listopadu 2017

Paddington 2 (Paul King)

Promo z filmu  / Paddington 2Na konci listopadu dorazí také sequel pohodového rodinného filmu z Velké Británie Paddington. Paddington už je nyní stálým členem rodiny Brownů. Pokusí se sehnat několik různých zaměstnání, aby mohl svojí tetě Lucy koupit k jejím stým narozeninám dokonalý dárek jen proto, aby mohl být ukraden. U režie zůstal stejně jako v prvním díle Paul King. Ve filmu hrají Hugh GrantBrendan GleesonBen WhishawJim Broadbent a Sally Hawkins

Česká premiéra: 30. listopadu 2017

Ladíme 3 (Trish Sie)

Fotografie z filmu Ladíme 2 / Třetí sequel divácky neobyčejně úspěšné série o královnách zpívání a capella, tedy bez doprovodu hudebních nástrojů. Po komerčně mimořádně úspěšné dvojce se vrací i na potřetí. Tentokrát už ale bez režisérky Elizabeth Banks, která nakonec od režie odstoupila a byla vystřídána režisérkou Let´s Dance All In Trish Sie. Herecké obsazení: Hailee SteinfeldAnna KendrickRuby RoseAnna Camp, Brittany Snow a také režisérka předchozích dílů Elizabeth Banks. 

Česká premiéra: 21. prosince 2017

The Greatest Showman (Michael Gracey)

Hugh Jackman Na závěr roku je pak nachystána premiéra muzikálu The Greatest ShowmanHughem Jackmanem v hlavní roli životního příběhu amerického obchodníka a baviče P. T. Barnuma, zakladatele největšího amerického pojízdného cirkusu. V dalších rolích Rebecca FergusonMichelle WilliamsZac Efron a Zendaya.

Česká premiéra: 28. prosince 2017

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Sci-fi Duna: Část druhá láká na příběh mesiáše i na jízdu na pouštních červech (01.03.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Manželé Stodolovi zavalila Duna (28.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Rivalové (22.02.2024 18:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Borderlands (22.02.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Recenze: Drama Sucho pojednává o provázanosti přírody s mezilidskými vztahy (19.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Madam Web se ocitá v zóně zájmu Boba Marleyho (14.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Deadpool & Wolverine v prvním traileru (12.02.2024 08:00 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Sněhurka provedla poslední loupež a žije šťastně až na věky (09.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Akční komedie Argylle: Tajný agent je nejslabším filmem Matthewa Vaughna (05.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Na Amistadu sledují knihy smrti očima Tammy Faye (02.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Tajný agent Argylle má jen jeden život (31.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Bastard přivádí aristokratku do varu (17.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Téma: Nejlepší filmy a seriály roku 2023 podle Filmserveru (14.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu