Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část I. - blockbustery

Téma: Nejočekávanější filmy roku 2017, část I. - blockbustery

Vydáno: 14.01.2017 17:04 v sekci Články | Publicistika - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Jako každý rok si i letos přiblížíme výhled na to nejzajímavější, co nás v roce 2017 čeká. Jako tradičně se nejdříve podíváme na kategorii blockbusterů, které tvoří hlavní část repertoáru filmové nabídky.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Rok 2016 byl neobyčejně příznivý pro blockbustery. Mezi nejúspěšnější patřily jako tradičně ty se značkou Marvel - Captain America: Občanská válka, Doctor Strange, Deadpool nebo s konkurenční visačkou DC komiks - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a Sebevražedný oddíl. Neobyčejně úspěšná byla i Kniha džunglí nebo Fantastická zvířata a kde je najít a pochopitelně i hit z konce minulého roku Rogue One: Star Wars Story

Co nám nabídne rok 2017? Filmů a blockbusterů zvláště nás čeká více než dost. Pojďme na ně.

Velká čínská zeď (Zhang Yimou)

Matt Damon ve filmu Velká čínská zeď / The Great WallNad prvním blockbusterem roku 2017, jehož premiéru už máme za sebou, zatím visí velký otazník. Velká čínská zeď mezi blockbustery se svým 150milionovým rozpočtem patří, ale tento nákladný monstr fantasy snímek natočený v Číně a čínským režisérem, jehož jedinou velkou hvězdou je Matt Damon, zatím budí spíše obavy a pochybnosti. Snímek měl již premiéru v Číně, kde vydělával docela slušně (dosud zhruba 160 mil.), ale jak se mu povede v Americe, je velká otázka. 

Česká premiéra: 5. ledna 2017

Originální trailer filmu Velká čínská zeď 

Padesát odstínů temnoty (James Foley)

Fotografie z filmu Padesát odstínů temnoty / Fifty Shades DarkerPadesát odstínů temnoty je druhý díl erotické trilogie podle veleúspěšných knih spisovatelky E.L. James. První díl - Padesát odstínů šedi měl podle očekávání špatné recenze, zato do kina se na něj hrnuly davy lidí. První díl při relativně nízkém rozpočtu (40 mil.) vydělal celosvětově přes půl miliardy. U druhého dílu se předpokládá nárůst čísel jak na straně rozpočtu, tak i v tržbách. Dokáže dvojka překonat úspěch jedničky?

Česká premiéra: 9. února 2017

Originální trailer filmu Padesát odstínů temnoty

Logan (James Mangold)

Fotografie z filmu Logan / LoganLogan
završí trilogii filmů věnovaným postavě Wolverina ze série X-Men. Předchozími snímky a spin-offy X-Men série byly X-Men Origins: Wolverine a Wolverine. V třetím a finálním díle se v této roli, která ho proslavila, vrací jeho titulní představitel Hugh Jackman, který bude hrát znovu pod režijním vedením předchozího dílu Jamese Mangolda. Objeví se tu i Patrick Stewart jako Profesor X. 

Česká premiéra: 2. března 2017

Originální trailer filmu Logan

Kong: Ostrov lebek (Jordan Vogt-Roberts)

Samuel L. Jackson ve filmu Kong: Ostrov lebek / Kong: Skull IslandKong: Ostrov lebek
je dalším z vlny moderních monstr katastrofických blockbusterů, který má vést k setkání dvou nejikoničtějších monster filmového plátna - King Konga a Godzilly - v jednom filmu. Na "rozehřátí" přichází Kong: Ostrov lebek, od něhož se čeká, že splní svou úlohu stát se jedním z nejvýdělečnějších filmů tohoto roku. Kromě obrovského monstra tu uvidíme dvojici herců Tom Hiddleston a Brie Larson

Česká premiéra: 9. března 2017

Originální trailer filmu Kong: Ostrov lebek

Monster Trucks (Chris Wedge

Fotografie z filmu  / Monster TrucksDobrodružný rodinný velkofilm Monster Trucks s rozpočtem 125 milionů měl mít premiéru už v roce 2015. Ta byla přesunuta na rok 2016. Nakonec bude mít premiéru až v roce 2017. A vypadá to, že půjde o "Monster Fail". Alespoň se už objevily prognózy od studia Paramount, které si je vědomo, že drží v ruce černého petra tohoto roku. V hlavní roli potencionálního propadáku Lucas Till.

Česká premiéra: 16. března 2017

Originální trailer filmu Monster Trucks

Kráska a zvíře (Bill Condon)

Dan Stevens, Emma Watson ve filmu Kráska a zvíře / Beauty and the BeastKráska a zvíře je nová verze klasické animované disneyovky z roku 1991. Novým párem krásky a zvířete jsou Emma Watson a Dan Stevens. Hraná, temně laděná verze klasické pohádky vypadá podle zatím dostupných ukázek slibně a dá se očekávat, že půjde o velký hit. Dále zde hrají například Emma Thompson, Kevin Kline nebo Luke Evans.

Česká premiéra: 16. března 2017

Originální trailer filmu Kráska a zvíře

Ghost in the Shell (Rupert Sanders

Scarlett Johansson ve filmu  / Ghost in the ShellGhost in the Shell je hranou verzí kultovního japonského anime, v němž hraje hlavní roli nejlépe vydělávající herečka minulého roku Scarlett Johansson. Její postava jménem Major je kyborg-policistka. Ghost in the Shell má za sebou kritiku ohledně obsazení hlavní představitelky neasijskou herečkou. Ghost in the Shell ale není asijský, nýbrž hollywoodský remake, takže pro nás vše v pořádku. Podstatné je, aby to byl kvalitní snímek a tomu věříme. 

Česká premiéra: 30. března 2017

Originální trailer filmu Ghost in the Shell 

Strážci vesmíru (Dean Israelite)

Elizabeth Banks ve filmu Strážci vesmíru / Power RangersStrážci vesmíru
jsou celovečerní podobou stejnojmenného televizního seriálu z devadesátých let o šestici studentů se superpowers, kteří bojují proti zlé čarodějnici Ritě a jejím monstrům. Šestici Power Rangers hraje neznámá směs mladých herců. Jejich mentora - hlavu Zordona hraje Bryan Cranston. Ritu představuje Elizabeth Banks

Česká premiéra: 6. dubna 2017

Originální trailer filmu Strážci vesmíru 

Rychle a zběsile 8 (F. Gary Gray)

Fotografie z natáčení filmu  / Rychle a zběsile 8Rychle a zběsile 8
je už osmý díl "rodinné" akční ságy, v níž figurují Vin Diesel a rychlá auta. Po fenomenálním úspěchu sedmého dílu bylo jasné, že ani tragická smrt Paula Walkera dalšímu sequelu nezabrání. Na režijním postu vystřídal Jamese Wana F. Gary Gray, který ve stejném roce jako Wanův sedmý díl zaznamenal úspěch s životopisným snímkem Straight Outta Compton. Kromě Diesela se vrací valná část hereckého souboru, v němž nebudou chybět Dwayne Johnson nebo Jason Statham. Největšími posilami castingu jsou Charlize Theron a Helen Mirren.

Česká premiéra: 13. dubna 2017

Originální trailer filmu Rychle a zběsile 8 

Strážci Galaxie Vol. 2 (James Gunn)

Fotografie z filmu Strážci Galaxie Vol. 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2Strážci Galaxie Vol. 2 je pokračování komerčně mimořádně úspěšného prvního dílu Strážci Galaxie, který byl překvapivým hitem roku 2014. Ve dvojce se vrací valná většina herců z jedničky včetně režiséra a scenáristy Jamese Gunna a není důvod předpokládat, že by neslavil stejný nebo ještě větší úspěch než jednička. V hlavních rolích tedy opět Chris Pratt, Zoe Saldana a Dave Bautista. V hlasech Rocketa a Groota znovu Vin Diesel a Bradley Cooper

Česká premiéra: 4. května 2017

Originální trailer filmu Strážci Galaxie Vol. 2

Král Artuš: Legenda o meči  (Guy Ritchie)                      

Charlie Hunnam ve filmu Král Artuš: Legenda o meči / King Arthur: Legend of the SwordGuy Ritchie se vrátí s novou verzí artušovské legendy Král Artuš: Legenda o meči. Hlavní postavu Krále Artuše ztvární Charlie Hunnam. V dalších rolích uvidíme Jude Lawa nebo Erica Banu. Dokáže nový pohled na artušovskou legendu přitáhnout do kina dostatek diváků? Režisér Guy Ritchie by si po své předchozí špionážní kriminální komedii Krycí jméno U.N.C.L.E., která příliš peněz nepřinesla, určitě rád spravil chuť a přiblížil se dvojici svých Sherlocků Holmesů, kterým se u pokladen dařilo velmi dobře.

Česká premiéra: 11. května 2017

Originální trailer filmu Král Artuš: Legenda o meči

Vetřelec: Covenant (Ridley Scott)

Katherine Waterston ve filmu Vetřelec: Covenant / Vetrelec: CovenantVetřelec: Covenant
bude bezesporu jedním z nejnapjatěji očekávaných snímků tohoto roku. Je to především zásluhou toho, že se v něm režisér Ridley Scott vrací k duchu svého legendárního Vetřelce. Novými členy posádky lodi Covenant, které čeká boj s mimozemským monstrem, budou Katherine WaterstonBilly Crudup a Demián Bichir. Svou roli androida Davida si zopakuje Michael Fassbender, který hrál tuto roli ve sci-fi Prometheus, který tomuto filmu předcházel. 

Česká premiéra: 18. května 2017

Originální trailer filmu Vetřelec: Covenant


Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (Joachim RoenningEspen Sandberg)

Fotografie z filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta / Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No TalesPátí Piráti z Karibiku dorazí na konci května. Bude to už šest let od doby, kdy jsme se s nimi setkali "na vlnách podivna". Jack Sparrow (Johnny Depp) a Will Turner (Orlando Bloom) se vrací a čeká na ně nový nepřítel - kapitán Salazar (Javier Bardem). Vrací se i Geoffrey Rush. Hlavní ženskou postavu zvtární Kaya Scodelario. Rozpočet, který činí údajně 320 milionů dolarů, budí úctu i obavy zároveň. Obavy o to, aby to po předchozí- rozpačitě přijaté čtyřce - tentokrát Pirátům klaplo lépe.

Česká premiéra: 25. května 2017

Originální trailer filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta 

Wonder Woman (Patty Jenkins)

Gal Gadot ve filmu  / Wonder WomanBojovnou amazonku, která si říká Wonder Woman (Gal Gadot), jsme měli možnost poprvé okusit v loňském DC crossoveru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Prvního června se dočkáme jejího prvního (plánují se tři) z jejích samostatných filmů. Wonder Woman se bude účastnit bojů během první světové války a přitom se zamiluje do pilota Chrise Pina. V boji pak budou pokračovat spolu. První ženský superhrdinský film režíruje Patty Jenkins. 

Česká premiéra: 1. června 2017

Originální trailer filmu Wonder Woman 

World War Z 2 (David Fincher)

Logo z filmu  / World War Z 2Pokračování překvapivého blockbusteru Světová válka Z s Bradem Pittem mělo donedávna režiséra Juana Antonia Bayonu. Nakonec ale tento sequel natočí David Fincher, což je jméno, které je skoro vždy zárukou prvotřídní kvality. Detaily zápletky ani obsazení zatím ale ještě nejsou známy. Stejně jako není zaručeno, že ho vlastně vůbec tento rok uvidíme, i když má datum premiéry už pevně stanoveno. 

Česká premiéra: 8. června 2017 (je ale možné, že to bude později).

Mumie (Alex Kurtzman)

Tom Cruise ve filmu Mumie / The MummyMumie se může pochlubit plejádou hvězd, v hlavní roli se představí Tom Cruise, Sofia Boutella a Russell Crowe v roli doktora Jeckylla. Mumie je prvním z řady universalovských rebootů klasických monstr filmů z třicátých let, jako jsou Frankenstein, Dracula, Mumie a podobné. Režisérem Mumie je Alex Kurtzman.

Česká premiéra: 8. června 2017

Originální trailer filmu Mumie

Pobřežní hlídka (Seth Gordon)

Dwayne Johnson, Priyanka Chopra ve filmu Pobřežní hlídka / BaywatchCelovečerní verze populárního seriálu Pobřežní hlídka z devadesátých let se pokusí restartovat tento dnes už pozapomenutý seriál, který k nám dorazil po pádu železné opony. Populární postavy, které v originálním seriálu hráli David Hasselhoff a Pamela Anderson (zde budou mít cameo), ztvární Dwayne Johnson a Kelly Rohrbach. Dále hrají Zac Efron a Priyanka Chopra. Režii této akční komedie měl Seth Gordon. 

Česká premiéra: 15. června 2017

Originální trailer filmu Pobřežní hlídka 

Transformers: Poslední rytíř (Michael Bay)

Banner z filmu Transformers: Poslední rytíř / Transformers: The Last KnightPátý díl série Transformers nás kromě klasické zápletky, v níž figurují Autoboti, Deceptikoni a Mark Wahlberg a spousta akce, vrhne i do dalších vedlejších dějových linií, v níž se podíváme do středověku na krále Artuše a také se vydáme do alternativní historie, v níž nacisté vyhráli druhou světovou válku. Vrací se celá řada herců jako Josh DuhamelTyrese Gibson nebo John Turturro. Největším hereckým úlovkem pátého sequelu je ale Anthony Hopkins

Česká premiéra: 22. června 2017

Originální trailer filmu Transformers: Poslední rytíř

Spider-Man: Homecoming (Jon Watts)

Banner z filmu  / Spider-Man: HomecomingLéto zahají očekávaný samostatný film o novém Spider-Manovi, jehož novým představitelem je anglický herec Tom Holland. Jeho podobu jsme poprvé mohli zahlédnout v loňském marvelovském hitu Captain America: Občanská válka. Petera Parkera zde bude vést sám Ray Stark alias Iron Man (Robert Downey Jr.) a jeho nebezpečným soupeřem bude Vulture alias sám Birdman a ex-Batman Michael Keaton.

Česká premiéra: 6. července 2017

Originální trailer filmu Spider-Man: Homecoming

Válka o planetu opic (Matt Reeves)

Fotografie z filmu Válka o planetu opic / War for the Planet of the ApesA máme tady další díl "ape" trilogie. Po Zrození planety opic přišel Úsvit planety opic a nyní nás čeká Válka o planetu opic. V ní se lidé a opice, které do poslední bitvy povede Caesar (Andy Serkis), dostanou do rozhodujícího střetu o osud planety. Jeho lidským nepřítelem bude generál Woody Harrelson. Režijně se o "Válku" postaral režisér "Úsvitu" Matt Reeves. 

Česká premiéra: 13. července 2017

Originální trailer filmu Válka o planetu opic 

Valerian a město tisíce planet (Luc Besson)

Cara Delevingne, Dane DeHaan ve filmu Valerian a město tisíce planet / Valerian and the City of a Thousand PlanetsVelmi nákladný (rozpočet 180 milionů dolarů) sci-fi epos o cestování časem je nejnovějším produktem Bessonovy společnosti EuropaCorp. Ačkoliv bude cílena hlavně na americké publikum (je v angličtině), je otázkou, nakolik to bude zvědavé na adaptaci v Americe neznámého francouzského komiksu ze šedesátých let. V hlavních rolích Dane DeHaan a Cara Delevingne. Bessonův nákladný megaepos se může klidně stát bombastickým propadákem. Ale to teprve uvidíme.

Česká premiéra: 20. července 2017

Originální trailer filmu Valerian a město tisíce planet 

Dunkerk (Christopher Nolan)

Fotografie z filmu Dunkerk / DunkirkVelmi očekáváným titulem tohoto roku bude také nový film Christophera Nolana, který po dekádě strávené v žánru sci-fi a komiksové fantasy obrátil pozornost k žánru válečnému a ve svém Dunkerku zobrazí dramatickou událost a bitvu z druhé světové války. Dokáže Nolan překonat Spielbergovu přelomovou úvodní sekvenci vylodění a masakru na pláži Omaha z jeho Zachraňte Vojína Ryana? V hereckém obsazení figurují Tom HardyCillian Murphy a Kenneth Branagh.

Česká premiéra: 20. července 2017

Originální trailer filmu Dunkerk

Blade Runner 2049 (Denis Villeneuve)

Harrison Ford ve filmu Blade Runner 2049 / Untitled Blade Runner ProjectRovněž sequel Scottova přelomového sci-fi kousku Blade Runner je jedním z nejvyhlíženějších filmů tohoto roku. Blade Runner 2049 má potenciál být nejen blockbusterem, ale i kvalitním filmem, což by mělo zaručit jméno režiséra, který loni nabídnul chytrou sci-fi Příchozí. Návrat Blade Runnera znamená i návrat Ricka Deckarda (Harrison Ford) z původního filmu. Novým Blade Runnerem je Ryan Gosling

Česká premiéra: 5. října 2017

Originální trailer filmu Blade Runner 2049 

Thor: Ragnarok (Taika Waititi)

Fotografie z filmu Thor: Ragnarok / Thor: RagnarökV norské mytologii znamená slovo "Ragnarok" konec světa a smrt bohů. Takže marvelovského Thora (Chris Hemsworth) asi čekají těžké časy. Nakonec ale asi nebudou zase až tak těžké, protože Thor kromě svých samostatných filmů vystupuje i v marvelovských týmovkých Avengers, takže ať už Ragnarok bude znamenat cokoliv, nebude znamenat konec Thora. Dále se vrací Tom Hiddleston, Idris Elba a Anthony Hopkins

Česká premiéra: 26. října 2017

Liga spravedlnosti (Zack Snyder)

Casting z filmu Liga spravedlnosti / Justice LeagueZack Snyder režíruje druhou velkou ansámblovku rozšířeného komiksového DC univerza (tou první byl loňský Sebevražedný oddíl). Takže se můžeme těšit, že spolu opět uvidíme Batmana (Ben Affleck), Supermana (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), k nimž přibydou Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) nebo Cyborg (Ray Fisher) a spoustu dalších. 

Česká premiéra: 16. listopadu 2017

Originální trailer filmu Liga spravedlnosti

Star Wars: Episode VIII (Rian Johnson)

Banner z filmu  / Star Wars: Episode VIIIVrcholem roku ale nepochybně bude Star Wars: Episode VIII, druhý díl nové trilogie, jejíž první díl Star Wars: Síla se probouzí (jinak Epizodu VII) jsme mohli vidět na konci roku 2015. V hereckém obsazení se vrací protagonisté předchozího filmu Daisy RidleyJohn Boyega a Oscar Isaac. Dále se vrátí i Adam Driver jako nový učedník zla Kylo Ren. Vrátí se i Mark Hamill alias Luke Skywalker a naposledy zde jako Leiu uvidíme herečku Carrie Fisher, která umřela na konci minulého roku.

Česká premiéra: 14. prosince 2017

Jumanji (Jake Kasdan)

Dwayne Johnson ve filmu  / JumanjiJumanji je tak trochu reboot, tak trochu sequel stejnojmenného dobrodružného rodinného fantasy Jumanji s Robinem Williamsem. Nemůže zde chybět opět činorodý Dwayne Johnson, zatímco o režii se postaral režisér lechtivých komedií jako Sex Tape a Zkažená úča Jake Kasdan. Johnsona na nejrůznějších dobrodružstvích doprovodí Karen GillanJack Black nebo Tom Holland

Česká premiéra: 21. prosince 2017

A na který film se nejvíce těšíte vy?

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • 7 dobrých filmu (Mara, 14.01.2017 20:53) Reagovat

    Těch filmu je více, Kong: Ostrov lebek, Rychle a zběsile 8,Král Artuš: Legenda o meči, Pobřežní hlídka ,Thor: Ragnarok ,Liga spravedlnosti a Jumanji a ve třech filmech mně hraje Dwayne Johnson :)) mám se na co těšit.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 11. týden
Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo Největším hitem v první polovině března v kinech nepochybně bude česká komedie Sladký život, která bude útočit na dlouhodobě vysokou návštěvnost. V tomto týdnu to má usnadněné v tom, že srovnatelnou komerční konkurenci nemá.... čtěte zde
Vydáno: 13.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Oscar 2024: filmem roku je Oppenheimer (11.03.2024 07:07 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Motorkáři (06.03.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Sci-fi Duna: Část druhá láká na příběh mesiáše i na jízdu na pouštních červech (01.03.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Trailer: Nezlomní (01.03.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Zatracený Dalibor prožil šok na návštěvě (01.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Manželé Stodolovi zavalila Duna (28.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Iñárritu a Cruise poprvé spolu (23.02.2024 09:32 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Borderlands (22.02.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Jurský svět má nového režiséra (21.02.2024 13:30 v Novinky | Zprávy)
- Blade Runner bude pokračovat (20.02.2024 12:30 v Novinky | Zprávy)
- Luc Besson natočí Drákulu (18.02.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Godzilla x Kong: Nové imperium (16.02.2024 11:30 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu