Seriálový Podfu(c)k získal do hlavní role Ruperta Grinta

Vydáno: 24.08.2016 15:32 - | foto: Warner Bros. Picture

Na obrazovky televizí dorazí již v roce 2017 remake kultovního Podfu(c)ku, který se brzy začne natáčet. Kdo se objeví v hlavních rolích?
Wallpaper filmu Podfu(c)k / Snatch.Z tria titulních hrdinů ságy Harryho Pottera se Hermiona Emma Watson a Harry Daniel Radcliffe, asi přeci jen uchytili poněkud lépe než jejich kolega Ron Rupert Grint. Ten za sebou totiž po dokončení kouzelnické série má trošku méně titulů a rozhodně ne mnoho známých, změnit by to teď mohl jeho velký vstup na televizní obrazovky.

Na ty by se mohl podívat v nové seriálové verzi komediálního thrilleru Podfu(c)k z roku 2000. Tu momentálně chystá stanice Crackle pod stejným jménem a do jedné z hlavních rolí si vybrala právě Ruperta Grinta. Zatím není jisté, čí roli by převzal, ale pravděpodobně tu po Jasonu Stathamovi nebo Bradu Pittovi. Dále by se pak v seriálu měl objevit ještě Dougray Scott z Živých mrtvých: Počátku konce a také Ed Westwick ze seriálu Super drbna. Natáčet by se tento remake měl začít již příští týden v Manchesteru a dočkáme se ho již příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY