Malickovo drama Weightless povedou Mara a Gosling

Vydáno: 26.05.2016 18:00 - | foto: The Weinstein Company

Chystané drama Terrence Malicka o hudební scéně v texaském Austinu, Weightless, se k nalákání diváků nemusí ani příliš snažit. Může se totiž chlubit obsazením zhruba deseti oscarových vítězů a nominovaných.
Ryan Gosling ve filmu Jen Bůh odpouští / Only God ForgivesNa hudebním dramatu Weightless pracuje režisér Terrence Malick (Strom života) již několik let a přesto se mu až doteď, kdy se dokončuje natáčení, podařilo udržet své áčkové obsazení plné zvučných jmen pod pokličkou. Snímek o dvou milostných trojúhelnících prolínajících se na pozadí hudební scény v texaském městě Austin, totiž na své herce zajisté může sázet.

A pokud mají členové tohoto ansámblu něco společného, rozhodně je to úspěšnost na cenách Akademie. Většina z nich se totiž může pochlubit nejednou nominací či soškou. Ve větších rolích v něm totiž uvidíte například Ryana GoslingaMichaela FassbenderaRooney MaruCate BlanchettChristiana BaleaNatalii PortmanBenicia del Tora či Holly Hunter, z nichž se každý může pochlubit zlatou soškou či nominací na ni. To je rozhodně více než zajímavé obsazení a přestože se o Weightless jinak moc neví, mělo by se být na co těšit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY