Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: 32. týden

DVD tipy: 32. týden

Vydáno: 05.08.2012 18:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Warner Bros. Television

Nicolas Cage v další roli neohroženého hrdiny v thrilleru Vendeta, kompletní vydání nejpopulárnějšího amerického seriálu Přátelé, dokument ze zákulisí motocyklových šampionů Nejrychlejší. Po čem sáhnout tentokrát?

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Přátelé Přátelé (Friends) (Magic Box)
Pokud patříte k fanouškům amerického komediálního sitcomu Přátelé, kterým nesmí uniknout jediný díl téhle vůbec nejpopulárnější televizní série, tento týden budete mít žně. Seriál vychází komplet na 39 DVD discích. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer před vašima očima opět ve svých slavných rolích omládnou o několik let, během nichž posléze prožijí v New Yorku svoje první lásky i zklamání. Naštěstí ale tahle parta bere všechno s humorem a i z největších životních průšvihů dokáže udělat zábavnou frašku.
Synopse: Láska, sex, přátelství, štěstí a smůla kolem nás aneb život je třeba brát s nadhledem. (oficiální text distributora)
Bonusy: Kolekce je distribuována bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 3 499 Kč. V obchodech od 8. srpna 2012.
Trailer seriálu Přátelé!

DVD obal filmu Vendeta Vendeta (Seeking Justice) (Magic Box)
Režisér Roger Donaldson loni uvedl do kin akční thriller o středoškolském učiteli, jehož život změní brutální napadení manželky. Za produkci zodpovídali Tobey Maguire a Ram Bergman, snímek se natáčel v prostředí města New Orleans, v hlavních rolích se představují Nicolas Cage, Guy Pearce, January Johnson a Jennifer Carpenter. Hlavní devizou filmu je poměrně překvapivá zápletka na pozadí jinak klasického filmového příběhu o touze po pomstě. Ve škole oblíbený Will Gerard vezme po neštěstí spravedlnost do svých rukou. Uspěje tam, kde policie zůstala bezmocná? Za zmínku stojí i nadprůměrné herecké výkony a dějové zvraty, které dělají z Vendety napínavou podívanou.
Synopse: Oblíbený středoškolský učitel Will Gerard (Nicolas Cage) si užívá spokojeného rodinného života se svou krásnou ženou – hudebnicí Laurou (January Jones). Bohužel jen do chvíle, než jedna hrůzostrašná noční událost obrátí jejich svět vzhůru nohama. Po násilném přepadení Laura končí s těžkým traumatem v nemocnici. V zápětí Willa osloví neznámý muž (Guy Pearce), který mu nabídne, že se útočníkovi okamžitě pomstí, čímž pár ušetří emočně vyčerpávajícího procesu. Silně rozrušený Will návrh přijímá. Brzy však zjišťuje, že odplata nebude jen tak. Čeká Vás akční thriller s nečekanými zvraty a zpověď muže, který prahne po odplatě, v jednom neuvěřitelně napínavém balení. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 8. srpna 2012.
Originální trailer filmu Vendeta

DVD obal filmu Nahlas a naplno Nahlas a naplno (Joyful Noise) (Magic Box)
Církevní sbor na malém městě v Georgii a jeho ředitelka Vi Rose Hill (Queen Latifah) jsou ústředními postavami hudební komedie Nahlas a naplno. Muzikál zavede diváky do hudebního prostředí - chrámový sbor se totiž v těžkých časech rozhodne pomoci městu vítězstvím v národní soutěži Nahlas a naplno. Matka dvou dospívajících teenagerů bojující za tradice gospelu ale zároveň během příprav čelí své protivnici G.G. (Dolly Parton), prosazující pompéznější a popovější přístup k vystoupení. Obě hlavní představitelky byly nominovány na Oscara, v bonusech se s nimi na DVD můžete vydat do nahrávacího studia.
Synopse: V tomto zábavném a inspirujícím příběhu o hudbě, naději a lásce uvidíte na Oscara nominované Queen Latifah a Dolly Parton. Na jejich malé městečko v Georgii přišly těžké časy a tak obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který pozvedne kuráž všech svým vítězstvím v národní soutěži Nahlas a naplno. Bohužel celé vystoupení ohrožuje spor mezi dvěma hlavními představitelkami, Vi Rose (Latifah) by ráda udržela tradiční formu, zatímco ohnivá G.G. (Parton) to chce rozjet ve velkém stylu. (oficiální text distributora)
Bonusy: UDĚLEJTE POŘÁDNÝ RÁMUS, Podívejte se, jak mladé hvězdy rozzářily obrazovky!, HEREČKY V HLAVNÍCH ROLÍCH, Naskytne se vám jedinečný pohled do nahrávacího studia s Dolly Parton a Queen Latifah

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 8. srpna 2012.
Originální trailer filmu Nahlas a naplno

DVD obal filmu Svobodní se závazky Svobodní se závazky (Friends with Kids) (Bontonfilm)
Je tradiční rodinný model překonaný? A je lepší pořídit si dítě s dlouholetým kamarádem než po prožitém romantickém vztahu? Na podobné otázky se snaží nepřímo odpovědět loňská komedie Jennifer Westfeldt Svobodný se závazky. Třicátníci Julie (Adam Scott) a Jason (Jennifer Westfeldt) žijí na Manhattanu a zděšeně pozorují, jak jejich známí zakládají rodiny a protože ani jeden z nich svůj vysněný protějšek nikdy nenašel, rozhodnou se pro společné rodičovství "z rozumu". Po narození syna všechno šlape jak má, z obou se stanou vzorní rodiče. Problémy nastanou až v momentě, kdy on potká Mary Jane (Megan Fox) a ona Kurta (Edward Burns).
Synopse: Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 8. srpna 2012.
Originální trailer filmu Svobodní se závazky

DVD obal filmu Nejrychlejší Nejrychlejší (Fastest) (Bontonfilm)
Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Ben Spies, Dani Pedrosa, Marco Simoncelli, Casey Stoner a mnohé další hvězdy motocyklového sportu najdete v dokumentárním snímku režiséra Marka Nealea. Komentuje Ewan McGregor, s jehož pomocí se vydáte do zákulisí světa Moto GP v sezónách 2010 a 2011, film vás provede nejnapínavějšími závody první dékady 21. století a nezůstanou opomenuty ani legendy století minulého. Pozornost kamery se soustředí hlavně na Valentina Rossiho a jeho odhodlaný boj o desátý světový titul, v jehož rámci se dokázal za pouhých 41 dnů vrátit na dráhu po těžkém zranění nohy.
Synopse: Cenami ověnčený režisér Mark Neale uvádí film Nejrychlejší, velkolepý a adrenalinem nabitý celovečerní dokument, který vás zavede do zákulisí světa MotoGP™. Strhující dokument s komentářem Ewana McGregora přináší vzrušení, nečekané zvraty, odhodlání i odvahu, kterou si tento sport od svých hvězd žádá. Film prostřednictvím výjimečných zákulisních návštěv, neobvyklých úhlů pohledů a rozhovorů nabízí skutečný filmový zážitek, který mapuje vzrušující výhry, zdrcující prohry, nebezpečné karamboly i velkolepé návraty včetně toho, kdy se Valentino Rossi objevil na závodní dráze jen 41 dní po nehodě, při níž si vážně poranil nohu. (oficiální text distributora)
Bonusy: Souboj bratrů, Žlutá, Lauren Vicker v roli průvodce Moto GP, Save!, Zákony fyziky, Furusawa, Rossi & M1, Jezdci pro zdraví

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 8. srpna 2012.
Originální trailer filmu Nejrychlejší

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 18. týden
Kinopremiéry: Sloní muž našel v tarotu recept na štěstí První květnové premiéry jsou především ve znamení zábavné akční podívané Kaskadér, která sice nebude bořit žebříčky návštěvnosti, milovníky filmařiny by ale měla uspokojit. Po letech se do kin vrací také oceňovaný... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 17. týden
Top 20 ČR: Brouček stoupá na vrchol Domácí komedie Prázdniny s Broučkem si po minulém týdnu, kdy se musela sklonit před animákem Jak zachránit draka, bere uzmuté první místo. čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 17. víkend
Box office: U pokladen skórovali Rivalové Dospělácké drama Rivalové se Zendayou zasazené do tenisového prostředí skórovalo u pokladen kin a patří mu první místo amerického žebříčku Box office. čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Lesní vrah 5/10
Recenze: Český film Lesní vrah nahlíží do prázdnoty existence mladého zabijáka Snímek režiséra Radima Špačka se zabývá postavou Viktora Kalivody, jenž v roce 2005 zastřelil tři lidi a vysloužil si přezdívku „Lesní vrah“. Film seznamuje diváky s událostmi v posledním roce před Viktorovým zatčením. čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
1
TV tipy: 26. 4. 2024 - 2. 5. 2024
TV tipy: Bronco Billy se nehněvá a vydává se na první misi Drtivou většinu z aktuální televizní nabídky tvoří snímky u nás zapomenuté, prakticky neznámé a jen těžko sehnatelné. Nejatraktivnějším tipem je nicméně premiéra prequelu ságy Kingsman s podtitulem První mise. čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Fanaticky zamilovaný Lego Batman zažívá v roce 1984 svůj první střet (29.11.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- Plán premiér: 31. týden (07.08.2012 09:00 v Novinky | Zprávy)
- Blu-ray tipy: 32. týden (05.08.2012 13:58 v Radar | BD a DVD tipy)
- Box office: Aktualizovaná čísla za 2. víkend (18.01.2012 11:24 v Komentáře | Box office)
- Box office: V Hollywoodu zavál drsný severský vítr (17.01.2012 16:00 v Komentáře | Box office)

PREMIÉRA TÝDNE   16/2024

Občanská válka
6/10

Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu