Chris O´Dowd se připojuje k sci-fi thrilleru God Particle

Vydáno: 29.05.2016 10:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Chris O´Dowd je dalším hercem na palubě nového sci-fi thrilleru God Particle o skupině astronautů objevivších děsivé tajemství a bojujících o přežití ve vesmíru. Film produkuje J.J. Abrams.
Plakát filmu Ulice Cloverfield 10 / Ulice Cloverfield 10Chystaný nízkorozpočtový sci-fi thriller God Particle nabírá další zajímavé herce. Dosud v něm byli potvrzeni Daniel BrühlDavid OyelowoGugu Mbatha-Raw a Elizabeth Debicki. Posledními přírůstky na palubě jsou Chris O'Dowd a také Zhang Ziyi. Zmínění budou hrát "posádku astronautů a vědců, kteří na orbitální stanici učiní děsivý objev, který bude mít něco společného buďto se zmizením Země, objevením se nové vesmírné lodi, nebo "boží částice"." Jinými slovy půjde o klasický survival model odehrávající se na vesmírné stanici. O filmu se také spekuluje, že může, nebo nemusí být spojen se sérií Cloverfield. Producent J.J. Abrams ho nazval "pokrevním příbuzným Cloverfieldu".

Režírovat podle scénáře Orena Uziela a Douga Junga bude Julius Onah, který v roce 2015 jako režisér celovečerně debutoval akčním thrillerem The Girl is in Trouble. Natáčení začne v červnu. Premiéra filmu je plánovaná na 16. března 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY