Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Téma: Nejočekávanější filmy roku 2016, část IV. - další zajímavé filmy

Téma: Nejočekávanější filmy roku 2016, část IV. - další zajímavé filmy

Vydáno: 01.02.2016 18:07 v sekci Články | Publicistika - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ve čtvrté části našeho celoročního výhledu filmů, které nás letos čekají a neminou, vám představíme některé méně nápadné tituly, komedie a také nejzajímavější animované a tuzemské kousky, které byste neměli přehlédnout.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Ve čtvrté části našeho celoročního výběru toho nejzajímavějšího, co nás v roce 2016 v kinech čeká, se zaměříme na to, "co zbylo". Tradičně sem spadají animované filmy, komedie a tuzemské snímky, které se "nevešly" do předchozích částí.

Decibely lásky (Miloslav Halík)

Fotografie z natáčení filmu Decibely láskyMiloslav Halík se ve filmu prezentoval zatím jenom jako herec (Bony a klid, Bony a klid 2) a jako skladatel (Vrať se do hrobu!). Nyní debutuje i jako režisér a scenárista filmem Decibely lásky. Přijde vám ten název povědomý? Není divu. Decibely lásky jsou volným pokračováním obou Discopříběhů. Autorem hudby a zároveň producentem filmu není nikdo jiný než náš největší hitmaker populární hudby Michal David. Z původního obsazení Discopříběhů se ale ve filmu objeví jen Rudolf Hrušínský nejml.. Jinak ve filmu uvidíme herce jako Iva JanžurováLucie Vondráčková nebo Filip Cíl

Česká premiéra: 11. února 2016 

Zoolander 2 (Ben Stiller)

Fotografie z filmu  / Zoolander 2Pokračování patnáct let staré a úspěšné komedie Zoolander, kterou taktéž režíroval herec a režisér Ben Stiller. Dva odvěcí modeloví rivalové, Derek a Hansel, musejí dát hlavy dohromady, protože nad nimi visí hrozba, že budou navždy smeteni z přehlídkových mol a nahrazeni mladšími, hezčími a šikovnějšími exponáty. V hlavních rolích znovu Ben Stiller a Owen Wilson. Uvidíte i Penélope Cruz nebo Willa Ferrella

Česká premiéra: 18. února 2016 

Originální trailer filmu Zoolander 2

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek (Vincent KestelootBen Stassen)

Fotografie z filmu Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek / RobinsonZ oficiální synopse distributora: Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit. Nenechte si tento francouzský animovaný film ujít.

Česká premiéra: 18. února 2016 

Originální trailer filmu Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek (v němčině)


Saulův syn (Laszlo Nemes)

Fotografie z filmu Saulův syn / Saul fiaMaďarské drama o holokaustu už na sebe upozornilo získáním Zlatého glóbu za nejlepší zahraniční film. Ve stejné kategorii získal rovněž oscarovou nominaci. Snímek se odehrává ve vyhlazovacím táboře v Osvětimi. Pojednává o Saulu Auslanderovi, maďarském Židovi a příslušníkovi tzv. Sonderkommanda, jehož členové byli od ostatních osvětimských vězňů zpravidla izolováni a měli na starosti ty nejstrašnější práce. Saul chce uprostřed mašinérie průmyslového vyvražďování důstojně pohřbít svého nevlastního syna. Film přitom připomíná až „umělecký horor" a poprvé v dějinách kinematografie ukazuje Osvětim jako chaotickou a přitom bezchybnou továrnu na smrt, jejíž chod musí udržovat sami vězni. (Film Europe)

Česká premiéra: 18. února 2016

Český trailer filmu Saulův syn


Řachanda (Marta Ferencová)

Petr Čtvrtníček, Boleslav Polívka ve filmu ŘachandaNázev nové české pohádky režisérky Marty Ferencové zní Řachanda. Oficiální text distributora uvádí: Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se od nich to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé - že tak, jak se chováme k ostatním, tak se pak oni chovají k nám. Neboli že co dáváš, to se ti vrátí. Ale co by to bylo za příběh, kdyby kromě ponaučení, zábavy a milých postav chyběla láska? A tak se stane, že kromě toho, že se princezna Markétka napraví, se také zamiluje do obyčejného Matěje. V hlavních rolích Boleslav Polívka a jeho syn Vladimír Polívka, Josef Rarach, Vilma CibulkováOldřich Kaiser a další. 

Česká premiéra: 25. února 2016 

Originální trailer filmu Řachanda

Zootropolis: Město zvířat (Byron HowardRich Moore)

Fotografie z filmu Zootropolis: Město zvířat / ZootopiaNový animák od Disneyho nese jméno Zootropolis: Město zvířatJen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

Česká premiéra: 3. března 2016

Originální trailer filmu Zootropolis: Město zvířat

Polednice (Jiří Sádek)

Aňa Geislerová, Karolína Lipowská ve filmu  / PoledniceNový český horor režiséra Jiřího Sádka inspirován baladou Karla Jaromíra Erbena nese název Polednice. Na rozdíl třeba od Kytice F. A. Brabce jde o moderní podobu klasického díla převedenou do současnosti. Eliška s malou dcerkou se po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, ženou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí. Kolem Elišky, vystavené traumatům z osamělosti a postupně vysilované boji s nekonečnými úředními stereotypy, se postupně začínají spřádat sítě prokletí. Podaří se Elišce zachránit sebe i dceru před mysteriózním zlem dřív, než ji zcela ovládne stín Polednice a nebo vlastní šílenství? (Falcon) V hlavních rolích Aňa Geislerová, Karolína Lipowská a Daniela Kolářová

Česká premiéra: 3. března 2016

Teaser filmu Polednice

Grimsby (Louis Leterrier)

Mark Strong, Sacha Baron Cohen ve filmu  / GrimsbyAkční špiónská komedie z Velké Británie, na jejímž scénáři se podílel Sacha Baron Cohen, který si zahrál i jednu z hlavních rolí, se jmenuje Grimsby. Ten tu hraje chuligánského bratra postavy špičkového špióna, kterého si zahrál Mark Strong. Režíroval ji Louis Leterrier. 

Česká premiéra: 10. března 2016

Originální trailer filmu Grimsby

Kung Fu Panda 3 (Jennifer YuhAlessandro Carloni)

Rebel Wilson ve filmu  / Kung Fu Panda 3Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArtCz)

Česká premiéra: 17. března 2016

Originální trailer filmu Kung Fu Panda 3

Dvojníci (Jiří Chlumský)

Ondřej Sokol, Petr Nárožný ve filmu  / DvojníciNová česká komedie DvojníciOndřejem Sokolem v hlavní roli. Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Je to také nenapravitelný sukničkář, přesto ho ženy milují... Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen... Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal, pedant a slušňák k pohledání, a těm dvěma se zázračně změní život. Zatímco si Honza užívá v Richardově kůži doma i ve škole, Richard je pronásledován mafiány, protože mu nevěří, že není Honza. A když se jim do rukou dostane i Richardova dcera Natálka, tak mu nezbývá, než zapomenout na slušné vychování a najít způsob, jak vyzrát na mafiána a jeho gorily a dostat nejen obraz, ale i dceru do bezpečí. Kolotoč překvapivých komediálních situací se roztáčí. (Bioscop) V dalších rolích uvidíte herce Jakuba KohákaJitku Schneiderovou nebo Petra Nárožného

Česká premiéra: 17. března 2016

Trailer filmu Dvojníci

Já, Olga Hepnarová (Tomáš WeinrebPetr Kazda)

Český plakát filmu Já, Olga Hepnarová / Já, Olga HepnarováZ docela jiného soudku je nové koprodukční (Česko/Polsko/Francie/Slovensko) drama Já, Olga HepnarováFilm Já, Olga Hepnarová je příběhem mladé ženy, která v roce 1973 nasedla do nákladního auta a v centru Prahy zabila 8 lidí. Svůj čin považovala za akt pomsty společnosti, která jí podle ní celý život ubližovala, a v roce 1975 byla jako poslední žena na území Československa popravena. Snímek je existenciálním dramatem Olgy Hepnarové, je příběhem osamělého člověka vymezujícího se proti většinové společnosti, příběhem, který vyústí v tragédii a nemá vítěze ani poraženého. Film nabízí pohled na traumatický život i čin hlavní hrdinky z určitého odstupu tak, aby se emotivně na stranu Olgy Hepnarové neklonil. Film je současně i dramatem lidí z okolí Olgy Hepnarové a snaží se najít příčiny jejího strašného agresivního aktu. (Bontonfilm CZ) Hlavní roli Olgy Hepnarové si zahrála polská herečka Michalina Olszanska. Snímek Já, Olga Hepnarová spolu s filmem Ani ve snu! (viz. níže) nás bude zastupovat na filmovém festivalu Berlinale v Berlíně.

Česká premiéra: 24. března 2016

Originální trailer Já, Olga Hepnerová


Teorie tygra
(Radek Bajgar)

Jiří Bartoška, Eliška Balzerová ve filmu Teorie tygraZ oficiálního textu distributora:Teorie Tygra je road movie o muži, který si v šedesáti vzpomene, že míval sny i vlastní vůli a že chce zpátky vládu nad svým životem. Vydá se na riskantní cestu navzdory tomu, že tím přichází o vše. Film je též o jeho ženě, která to prostě myslela dobře: za manželství i svého muže obětavě převzala zodpovědnost, protože muži toho nejsou schopni. Revolta starého pána rozkolísá zavedené pořádky i v rodinách jejich dětí. Mladí by si to rádi zařídili lépe, ale zničující rodinná strategie pomalé přeměny z tygrů na králíky má hluboce zapuštěné kořeny. V hlavních rolích Jiří Bartoška a Eliška Balzerová. Uvidíte zde i Tatianu Vilhelmovou a Jiřího Havelku a další.

Česká premiéra: 31. března 2016
Originální trailer Teorie tygra

Anomalisa 
(Charlie KaufmanDuke Johnson

Fotografie z filmu  / Anomalisa
Scenárista a režisér Charlie Kaufman je svéráz. Po řadě originálních scénářů (V kůži Johna Malkoviche) přichází po filmu Synekdoche, New York s novým a metodou stop-motion animovaným filmem s názvem Anomalisa. S Kaufmanem film spolurežíroval Duke Johnson. V hlavních rolích (hlasech) filmu David Thewlis a Jennifer Jason Leigh

Česká premiéra: 31. března 2016

Originální trailer filmu Anomalisa

Les Visiteurs: La Révolution (Jean-Marie Poiré)

Christian Clavier, Jean Reno ve filmu  / Les Visiteurs: La RévolutionNa duben je přichystána už třetí část populární francouzské komedie Návštevníci z roku 1993. Když nepočítáme americký remake Návštevníci: Cesta do Ameriky, jde o třetí část o dvou středověkých rytířích cestujících v čase. Oba se tentokrát přimíchají do času Francouzské revoluce. V hlavních rolích opět dvojice Jean Reno a Christian Clavier

Česká premiéra: 14. dubna 2016

Trailer filmu Les Visiteurs: La Révolution (francouzsky)

Jak básníci čekají na zázrak (Dušan Klein)

herci při natáčení filmu Jak básníci čekají na zázrakUž šesté pokračování oblíbené "básnířské" ságy připravil na tento rok její režisér Dušan Klein tentokrát s názvem Jak básníci čekají na zázrakŠtěpán, Kendy a Karas zůstali i po dvanácti letech sami sebou. Jsou to nerozluční kamarádi s nevyčerpatelným smyslem pro humor i schopností sebeironie, i když už s lehkým nádechem skepse. V něčem jsou však jiní. Dospívají, ale svým typicky básnickým stylem. Je jim padesát a cítí, že by měli dát svým životům nějaký řád a splnit si svoje touhy a přání. A jak je známo, zázrakům je třeba pomáhat! Kendy už má plné zuby reklam a jako buldok jde za svým snem o natočení celovečerního filmu. Karas se rozhodl hýčkat své vysněné auto Blue dream již pouze virtuálně. Více ho zajímá pohledná učitelka Drábková. Štěpán dělá zástupce primáře v nemocnici, kde urputně válčí s neústupnou ředitelkou. Tou není nikdo jiný než Vendulka Utěšitelka! Štěpánovou největší starostí je však jeho třináctiletý syn Junior, kterého po smrti Aničky-Zrzečky vychovává sám. Tedy samozřejmě za vydatné pomoci strejdů Karase a Kendyho. Na lásku a psaní básniček už Štěpán rozhodně nemá čas ani věk. Nebo ano? (Bioscop) V hlavních rolích opět uvidíme Pavla Kříže a Davida Matáska. Své role si zopakují i Eva JeníčkováPavel ZedníčekLukáš Vaculík nebo Josef Somr. Novou můzu Štepána Šafránka si zahrála Linda Rybová

Česká premiéra: 14. dubna 2016
Originální teaser filmu / Jak básníci čekají na zázrak

Kniha džunglí (Jon Favreau)

Fotografie z filmu Kniha džunglí / Adaptace Kiplingovy klasické předlohy od režiséra Iron Mana Jona Favreaua už jsme se měli dočkat loni. Nakonec bude mít premiéru až letos v dubnu. Připomeňme, že v hlavní roli Mauglího se představí Neel Sethi, zatímco zvířecí role budou namluveny slavnými herci jako Bill Murray nebo Scarlett Johansson. Dodejme ještě, že tato "polohraná", překvapivě realisticky vyhlížející záležitost od Disneyho najde za rok konkurenci v režii Andyho Serkise. 

Česká premiéra: 21. dubna 2016

Originální trailer filmu Kniha džunglí

Ratchet and Clank (Kevin MunroeJericca Cleland)

Fotografie z filmu  / Ratchet and Clank"Kočičí" mechanik Ratchet (James Arnold Taylor) a vnímavý robot Clank (David Kaye) jsou postavičky ze série videoher vycházejících od roku 2002, v nichž zažívají různá mezihvězdná dobrodružství a zachraňují vesmír před lstivými záporáky. Příběh filmu se bude věnovat tomu, jak se spolu Ratchet a Clank poprvé setkali a zachraňovali galaxii Solana před zákeřným padouchem, který se rozhodl krást části planet, na nichž by mohl vytvářet společenství svých nohsledů. Jednu z rolí padouchů namluvil Sylvester Stallone. Bohužel, Ratchet a Clank je film především pro děti. Tudíž je skoro jisté, že bude předabován. 

Česká premiéra: 28. dubna 2016

Originální trailer filmu Ratchet a Clank

Jak se zbavit nevěsty (Tomáš Svoboda)

Fotografie z natáčení filmu Jak se zbavit nevěstyPo úspěšné komedii Hodinový manžel přichází režisér Tomáš Svoboda s novou komedií, která se jmenuje Jak se zbavit nevěsty. V hlavní dětské roli komedie se představí Kordula Stropnická, dcera herečky Veroniky Žilkové, která zde rovněž hraje a bývalého herce a nyní ministra obrany Martina Stropnického. V dalších rolích si zahrají David Matásek nebo Lenka Vlasáková. V druhé dětské roli se objeví Matyáš Bystroň, syn režiséra Marcela Bystroně

Česká premiéra: 28. dubna 2016

Teaser filmu Jak se zbavit nevěsty

Ani ve snu! (Petr Oukropec)

Fotografie z filmu Ani ve snu!Dalším novým českým filmem je romantický film Ani ve snu!, druhý film producenta a režiséra (Modrý tygr) Petra Oukropce. Šestnáctiletá Laura je hbitá, mrštná a paličatá. Touží se dostat do party parkouristů a zaskočí ji láska, kterou poprvé pocítí k Lukymu. Začne žít dvojí život. Ve fantazijním světě romantických vizí jí Luky patří. V realitě skončí její snaha se s Lukym sblížit karambolem. Ve chvíli, kdy se oba světy zvláštním způsobem propojí, se Laura musí rozhodnout pro jeden z nich. (CinemArt CZ) V hlavních rolích se představí debutující Barbora Štikařová, Klára Melíšková a Jan Vondráček

Česká premiéra: 28. dubna 2016

Tenkrát v ráji (Lordan ZafranovićPeter Palka, Dan Krzywon)

Fotografie z filmu Tenkrát v rájiTenkrát v ráji je název nového česko-slovenského filmu z horolezeckého prostředí. Jde o dramatický příběh horolezce Josefa Smítky a jeho druhů popravených nacisty v dubnu 1945 v Terezíně. Natáčení autentických horolezeckých scén v tatranských podmínkách a později v prostředí skalních měst Českého ráje realizovaly tři filmové štáby režisérů Petera Pálky, Lordana Zafranoviče a Daniela Krzywoně. Autorem scénáře a zároveň i knižní předlohy je Josef Urban. Autorkou hudby je RadůzaV hlavní roli Josky, skutečné postavy českých dějin, se představí olympijský medailista a mistr světa ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek. V dalších rolí hrají Vica KerekesJan BudařMiroslav Etzler a další. 

Česká premiéra: 5. května 2016

Sousedé 2 (Nicholas Stoller)

Fotografie z filmu Sousedé 2 / Neighbors 2Vrací se pokračování úspěšné nekorektní komedie Sousedi z roku 2014, tentokrát s podtitulem Sorority Rising (Vzestup sesterstva). Z původní herecké sestavy se vrací dvojice Seth Rogen a Zac Efron. Rogenovou filmovou manželkou bude opět Rose Byrne. Zajímavé ale budou přírůstky nových tváří, kterými budou Chloë Grace MoretzSelena Gomez

Česká premiéra: 12. května 2016

Originální trailer filmu Sousedé 2

Angry Birds ve filmu (Clay KaytisFergal Reilly)

Fotografie z filmu Angry Birds ve filmu / Angry BirdsA je tady další zfilmovaná videohra, tentokrát Angry Birds ve filmu. Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

Česká premiéra: 12. května 2016

Originální trailer filmu Angry Birds ve filmu

Podfukáři 2 (Jon M. Chu)

Daniel Radcliffe ve filmu Podfukáři 2 / Now You See Me 2Pokračování tří let starých Podfukářů nazvané jednoduše Podfukáři 2 uvidíme letos v červnu. Z původní sestavy iluzionistů se vrací Woody HarrelsonJesse EisenbergMark Ruffalo a Dave Franco. Islu Fischer tu nahradí Lizzy Caplan. Pikantností je herecká účast Harryho Pottera Daniela Radcliffa, který si zahrál potomka Arthura Tresslera (kterého hrál v jedničce Michael Caine). 

Česká premiéra: 9. června 2016

Originální trailer filmu Podfukáři 2

Hledá se Dory (Andrew Stanton)

Fotografie z filmu Hledá se Dory / Hledá se DoryJde o pokračování veleúspěšné pixarovky Hledá se Nemo z roku 2003. V animovaném filmu od studií Disney/Pixar Hledá se Dory se na stříbrné plátno vrací zapomnětlivá modrá rybka Dory a s ní její kamarádi Nemo a Marlin, kteří jí pomáhají najít odpovědi na otázky z její minulosti. Na co si vzpomene? Kdo jsou její rodiče? A kde se naučila mluvit velrybsky? (Falcon)

Česká premiéra: 16. června 2016

Originální trailer filmu Hledá se Dory 

Central Intelligence (Rawson Marshall Thurber)

Dwayne Johnson, Kevin Hart ve filmu  / Central IntelligenceNová akční komedie od režiséra Millerových na tripu se jmenuje Central Intelligence. V herecky nesourodé, ale proto zvolené dvojici se sejdou černošský komik Kevin Hart a akční kolos Dwayne Johnson. The Rock je v novém filmu agentem CIA, který shání nového nenápadného rekruta a tím nebude nikdo jiný než Hart, který sice nechce spolupracovat, ale nakonec mu nezbývá nic jiného. 

Česká premiéra: 16. června 2016

Originální trailer filmu Central Intelligence

Doba ledová: Mamutí drcnutí (Mike Thurmeier)

Fotografie z filmu Doba ledová: Mamutí drcnutí / Veverka Scrat (Chris Wedge) se už v pátém pokračování Doby ledové vydá tentokrát do vesmíru, aby vybojovala pro ní nepolapitelný žalud. Její výlet do vesmíru nezůstane bez následků, a tak musí Scrat s pomocí svých starých přátel Sida, Diega a Mannyho napravit paseku, kterou způsobila. Potkává zde i nové přátelé, ale i nepřátele včetně bratra jednoho z jejích starých nepřátel. 

Česká premiéra: 14. července 2016

Originální trailer filmu Doba ledová: Mamutí drcnutí

Tajný život mazlíčků (Chris RenaudYarrow Cheney)


Fotografie z filmu Tajný život mazlíčků / The Secret Life of Pets
Od režiséra dvojice filmů Já, padouch přichází nový animovaný film. Premisa animáku pro nejmenší je založena na jednoduché otázce: Co dělají vaše zvířátka, když nejste doma? A to vám právě osvětlí Tajný život mazlíčků. Svého druhu půjde zřejmě o zvířecí obdobu populárního Příběhu hraček

Česká premiéra: 11. srpna 2016

Originální trailer filmu Tajný život mazlíčků

Arms and the Dudes (Todd Phillips)

Miles Teller, Jonah Hill při natáčení filmu  / Arms and the DudesNová komedie od režiséra Pařeb nese zatím název Arms and Dudes. Mělo by jít o pravdivý příběh dvou mladých mužů, kteří získali třísetmilionový kontrakt od Pentagonu na vyzbrojení amerických jednotek v Afghánistánu. Není tedy úplně tak jisté, že půjde o čistou komedii. Nejspíše to bude s příměsí dramatu a thrilleru. Mohlo by tedy jít o první vážnější snímek komediálního tvůrce. V hlavních rolích Miles Teller a Jonah Hill

Česká premiéra: 18. srpna 2016


Dítě Bridget Jonesové (Peter Cattaneo)

Renée Zellweger při natáčení filmu Dítě Bridget Jonesové / Bridget Jones's BabyTak fanoušci Renée Zellweger stejně jako slavné série knih o Bridget Jonesové se můžou těšit na novou, teprve třetí část o této hrdince. V příběhu, který se odehrává mezi druhou a třetí knihou série spisovatelky Helen Fielding, se opět setkáme s Markem Darcym (Colin Firth), který s Bridget vychoval dvě děti. Hugha Granta vystřídá v podobné roli Patrick Dempsey. V tomto případě nepůjde o adaptaci, neboť autorka knih Helen Fielding spolu se scenáristou a spisovatelem Davidem Nichollsem tentokrát přišli se zcela novým příběhem. Režíruje tvůrce kultovní bristké komedie Do naha! Peter Cattaneo.

Česká premiéra: 29. září 2016

Jedním slovem tě miluji modře (Miloslav Šmídmajer)

Režisér Celebrit s.r.o. přichystal na rok 2016 premiéru své nové romantické komedie nazvané Jedním slovem tě miluji modře. Z oficiálního textu distributora: Příběh o tom, jak ON ji učil dívat se na svět a jak ONA ho naučila milovat... Příběh nesmělého mladíka, malíře, kunsthistorika a doktora filosofie Karla Bárty, který v den, kdy přichází o práci v Národní galerii, potkává za bláznivých okolností dívku Terezu. Je krásná, živelná, ztreštěná. Ti dva se do sebe zamilují a prožívají nádherné dobrodružství lásky, které jim komplikuje Karlova maminka posedlá jógou, svérázný tatínek i mladík jménem Igor se sebevražednými sklony, který se neustále motá kolem Terezy. Jedním slovem tě miluji modře je natočen podle posledního literárního scénáře Jaroslava Papouška. Herecké obsazení zatím není známé, ale prý by se tu měl objevit F. Murray Abraham

Česká premiéra: 10. listopadu 2016

Moana (Ron ClementsJohn Musker)

Fotografie z filmu  / MoanaMoana se jmenuje nový animovaný film od Disneyho. Dobrodružný příběh teenagerky, která se vydává na zdánlivě nemožnou misi, splnit úkol svých předků, se odehrává v dávné Oceánii. Moana se narodila ve starověkých dobách v Jižním Tichomoří a je od přírody skvělým navigátorem a jejím posláním je najít legendární ostrov. Na své cestě bude muset spojit síly ještě s jedním hrdinou jménem Maui, spolu poté potkají nejedno nebezpečí, včetně obrovské mořské příšery. Za Moanou stojí tvůrci Aladina nebo Princezny a žabáka Ron Clements a John Musker. Hlasy budou v originále patřit Dwayne Johnsonovi a Auli'i Cravalho

Česká premiéra: 24. listopadu 2016

Teaser filmu Moana

Jan Žižka PSANEC (Petr Jákl ml.)

Bývalý kaskadér, dublér a herec a nyní i režisér Petr Jákl ml.chystá na tento rok premiéru svého třetího filmu Jan Žižka PSANECFilm inspirovaný skutečným příběhem jednoho z největších vojevůdců své doby, nikdy neporaženým Janem Žižkou z Trocnova, který se stal díky svým činům legendou. Evropa na konci 14. století. Vše, co vybudoval Karel IV., císař římský a zároveň český král, se rozpadá. Staleté pořádky se otřásají v základech. Císařův prvorozený syn a nástupce Václav IV. je příliš slabým panovníkem do takové doby. Přední magnát v zemi, pan Jindřich z Rožmberka, pohlcuje dvorce svobodných zemanů jeden po druhém. Ale jeden z nich se mu postaví, jeho jméno je Jan Žižka. (oficiální text distributora) Herecké obsazení ani představitel hlavní role nejsou známy. 

Česká premiéra: 24. listopadu 2016

Anděl Páně 2 (Jiří Strach)

Fotografie z natáčení filmu Anděl páně 2Pokračování velmi úspěšné vánoční pohádky Anděl Páně natočí opět Jiří Strach. Opět tedy uvidíte čerta (Jiří Dvořák) a anděla (Ivan Trojan). Nebude chybět ani Jiří Bartoška jako Bůh. Pannu Marii si znovu zahraje Klára Issová. Pouze Ježíška, který vyrostl, si zahraje nově Jaroslav Plesl. Film vznikne opět za významné podpory České televize, která každoročně uvádí Anděla Páně na svém programu. Autorem scénáře je tentokrát Marek Epstein

Česká premiéra: 1. prosince 2016

Sing (Garth Jennings)

Promo fotografie z filmu Sing / Untitled Illumination Project 2Animovaný muzikál je druhým velkým projektem studia Illumination. V tomto hudebním animáku o koalovi Busterovi, který se se svým přítelem snaží sehnat peníze na své divadlo, tím že v něm uspořádá hudební soutěž, se v hlasech představí celá řada známých jmén jako Matthew McConaugheyScarlett Johansson nebo Reese Witherspoon
Česká premiéra: 22. prosince 2016

Manžel na hodinu (Tomáš Svoboda)

Posledním filmem v našem celoročním výhledu je pokračování úspěšného filmu Hodinový manžel, který byl nejnavštěvovanější komedií roku 2014. Volné pokračování se jmenuje Manžel na hodinu. V hlavních rolích opět trio Boleslav PolívkaDavid Matásek a David Novotný


Na jaký film se nejvíce těšíte vy?

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • vypadá to všechno skvěle. (paráda, 02.02.2016 09:23) Reagovat

    Dost filmu nás čeká tento rok, už jestli jsou to pohádky, akčnáky nebo komedie.. se těším :))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Trailer: Ezra (15.03.2024 10:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo (13.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Box office: Kung Fu Panda vrací úder (11.03.2024 07:30 v Komentáře | Box office)
- Nejhorším filmem je levný krvavý horor (09.03.2024 14:32 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Gump - jsme dvojka (05.03.2024 14:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Borderlands (22.02.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Matka je o zimních prázdninách v trapu a poslouchá hlasy mrtvých (21.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Drama Sucho pojednává o provázanosti přírody s mezilidskými vztahy (19.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Portrét: John Travolta slaví 70 (17.02.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- Sylvester Stallone a sériový vrah (15.02.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Madam Web se ocitá v zóně zájmu Boba Marleyho (14.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Sněhurka provedla poslední loupež a žije šťastně až na věky (09.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Sbohem, Apollo! (03.02.2024 06:36 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Provokativní Chudáčci vás nenechají vydechnout aneb nejpodivnější filmový trip všech dob! (25.01.2024 07:30 v Recenze | Premiéry)
- Oscar 2024: nominace na nejlepší filmy roku vyhlášeny (24.01.2024 09:00 v Novinky | Zprávy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu