Chystá se reboot seriálu Xena

Vydáno: 21.07.2015 10:44 - | foto: facebook tvůrce

Na obrazovky stanice NBC se chystá velký návrat, tentokráte se na něj po více jak desetiletí opět podívá bojovnice a princezna Xena. Jak to zatím s přetvářením tohoto seriálu vypadá?
Lucy Lawless, Reneé O'Connor ve filmu  / Xena: Warrior PrincessPoměrně úspěšný seriál Xena běžel na televizních obrazovkách po 6 let, od roku 1995 do 2001. A ještě nyní ho občas můžete vidět na české stanici Prima Cool. Americké televize NBC a NBC Universal International spolu nyní však pracují na rebootu tohoto akčního fantasy seriálu. Pro připomenutí - původní verze seriálu byla spin-offem k Hercules: The Legendary Journeys a v hlavní roli princezny a bojovnice Xeny se představila Lucy Lawless s její pomocnicí Gabrielou (Reneé O'Connor).

Zatím se neví, zda se Lawless vůbec vrátí, na seriálu se teprve nedávno začalo pracovat, ale tvůrci se nechali slyšet, že jejich cílem je seriál oživit pro novou generaci upravením ho do zábavného mixu Hunger Games a Hry o trůny ve stylu současných snímků o superhrdinech. Na rebootu opět pracují původní tvůrci seriálu Robert Tapert a Sam Raimi. Přívítali byste návrat Xeny i vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY