Pád Londýna: Gerard Butler vs. destrukce v prvním traileru

Vydáno: 01.07.2015 15:15 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Před dvěma lety zachraňoval Gerard Butler Bílý dům, nyní celý Londýn. Řeč je o pokračování akčního filmu Pád Bílého domu tentokrát pojmenovaného jako Pád Londýna, které dorazí příští rok do kin.
Kromě Gerarda Butlera v hlavní roli se s ním vrací i Aaron Eckhart coby americký prezident a víceprezidenta si opět zahrál Morgan Freeman. První dva jmenovaní se ve filmu vydají do Londýna na pohřeb britského ministerského předsedy, kde stanou ve společnosti celosvětové politické elity, která se samozřejmě i přes mnohá zabezpečení stane terčem teroristických útoků. A hádejte, kdo je její poslední nadějí?

První krátká ukázka láká na destrukci centra města a na členy tradiční královské gardy střílející ostrými a nevypadá to špatně. Přístupnost filmu bude snad opět R-ková, tudíž je třeba doufat, že si režisér Babak Najafi (Snadný prachy II, seriál Banshee) nebude brát servítky a připraví hutnou porci zábavné podívané. Film měl jít do kin původně už letos v říjnu, jeho premiéra ale byla celosvětově posunuta na začátek ledna 2016. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete několik plakátů.

Originální trailer filmu Pád Londýna


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY