Queen of the Desert: kartografka Nicole Kidman v traileru

Vydáno: 15.06.2015 13:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V novém, hvězdně obsazeném životopisném snímku režiséra Wernera Herzoga ztvární Nicole Kidman slavnou anglickou spisovatelku, archeoložku a kartografku Gertrudu Bell, která na začátku 20. století zmapovala Blízký východ.
Po nevydařené Grace, kněžně monacké Nicole Kidman ztvárnila další výraznou osobnost – životopisný snímek Queen of the Desert o anglické spisovatelce, kartografce a politické aktivistce Gertrudě Bell, která na počátku dvacátých let minulého století zmapovala Blízký východ, si však na festivalu Berlinale odnesl podobně nevzrušivé ohlasy. Podobné pocity vzbuzuje i první trailer, který byl zveřejněn za příležitosti limitované americké premiéry, která proběhne letos v srpnu.

Vypadá to, že i když za kamerou stojí jeden z nejvýraznějších německých režisérů Werner Herzog (Aguirre, hněv boží) a před ní slibné obsazení (Robert Pattinson, James Franco, Damian Lewis), dobrý film to zřejmě nezaručuje. Počkejme si však, až jej uvidíme na vlastní oči -  i když v českých kinech to zřejmě nebude.

Trailer zhlédněte níže.


Originální trailer filmu Queen of the Desert


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY