Krycí jméno U.N.C.L.E.: špionážní retro v novém traileru

Vydáno: 12.06.2015 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Guy Ritchie (Sbal prachy a vypadni, Sherlock Holmes) letos v létě uvede do kin odlehčenou špionážní komedii Krycí jméno U.N.C.L.E. v hlavní roli s Armiem Hammerem a Henrym "Supermanem" Cavillem.
Letos se v kinech nebude prohánět jen Ethan Hunt a James Bond, ale i CIA agent Napoleon Solo (Henry Cavill) a tajný agent KGB Illya Kuryakin (Armie Hammer), hlavní hrdinové snímku Krycí jméno U.N.C.L.E., který je založený na stejnojmenném seriálu ze šedesátých let. Příběh o tom, jak se musí dva odlišní jedinci spojit v boji proti společnému nepříteli (tajemná zločinecká organizace THRUSH), je u nás sice prakticky neznámý, za doby svého vzniku však v televizi navázal na úspěšnou sérii bondovek.

Právě proto nečekejte hypermoderní akční thriller s kinetickou nadstavbou jako od Greengrasse, ale spíše uvolněnou retro podívanou, která bude mít kupodivu nejvíce společné s letošním Kingsmanem a bondovkami se Seanem Connerym. I druhý trailer zdůrazňuje atraktivní herecké obsazení, jemný humor, nadsázku a hravé akční sekvence, takže by nás ve výsledku film mohl jedině překvapit.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY