Black Mass: Špinavá hra s gangsterem Deppem v traileru

Vydáno: 23.05.2015 14:00 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Pictures

Johnny Depp si napravuje pošramocenou reputaci rolí nejobávanějšího gangstera americké historie Whiteyho Bulgara a v novém traileru si krade každou vteřinu pro sebe. Dočká se konečně Oscara?
O Black Mass: Špinavé hře jsme psali v článku o nejočekávanějších filmech letošního roku, stálo tam: "Třetím autorským počinem herce a režiséra Scotta Coopera bude akční kriminální drama Black Mass s Benedictem Cumberbatchem, Johnny DeppemKevinem Baconem a Siennou Miller. Mělo by jít o kriminálku natočenou podle skutečného příběhu Whitey Bulgera (Depp), bratra senátora a zločince Billa Bulgera (Cumberbatch), který se stal informátorem FBI, čímž pomůže odhalit a dopadnout značnou část mafiánské odnože v Bostonu."

I v druhém traileru na sebe veškerou pozornost strhává namaskovaný a odpudivý Johnny Depp, který svou hereckou kreací dává zapomenout na nešťastně vybrané poslední projekty. Upoutávka v rámci životopisného gangsterského filmu funguje, její teaser stylizovaný do jedné dialogové scény byl nicméně mnohem působivější.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Black Mass


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY