Kdo získal velkou roli v posledním dílu Divergence?

Vydáno: 29.04.2015 16:34 - | foto: facebook tvůrce

V kinech momentálně můžete zhlédnout Rezistenci, druhý díl série Divergence. Příští rok nás bude čekat první polovina závěrečné části této trilogie. Kdo získal jednu z velkých rolí v ní (pozor na spoilery)?
Jeff Daniels při předávání cen EmmyPokud jste neviděli Rezistenci, může pro vás článek představovat spoiler. Od premiéry Divergence už uběhla nějaká ta doba a plátnům nyní vládne pokračování s titulem Rezistence. Příští rok nás čeká závěrečný díl - Aliance, který však byl rozdělen, jak už to tak bývá, na dvě poloviny. Tu první můžeme zhlédnout v roce 2016, druhou v 2017. Vrací se samozřejmě všechny postavy, které přežily předchozí filmy, ale čeká nás jedná nová velká.

Jméno této postavy je David, což už těm, kdo četli knihu, hodně napovídá. David je významnou osobností ve světě za hranicemi Atlanty, za kterou už žádný živáček být neměl, což ale, jak jsme se dozvěděli, není pravda. Jeho úmysly se zpočátku zdají býti dobré, ale kdo ví, jestli to tak vydrží. Davida ztvární Jeff Daniels, kterého můžete znát například z komedie Blbý a blbější, kde si zahrál Harryho, nebo ceněného seriálu The Newsroom. Daniels momentálně také pracuje třeba na životopisném filmu o Steveu Jobsovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Faktická chyba (J., 30.04.2015 21:35) Reagovat

    Dobrý den,
    chtěla bych vás upozornit, že v článku máte faktickou chybu !
    Děj Divergence se neodehrává v Atlantě, ale v Chicagu !
    Děkuji za případné opravení chyby,

    J.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY