Kdy se dočkáme dalších filmů z LEGA?

Vydáno: 22.04.2015 08:20 - | foto: facebook tvůrce

Otázku "Dočkáme se dalších filmů z LEGA?" si již delší dobu pokládat nemusíme. Hromada filmů sestavených z oblíbené kostičkové stavebnice konečně dostala data premiér.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / Po obrovském úspěchu LEGO® příběhu se konečně objevila očekávaná zpráva potvrzující přesná data pokračování. Spin-offů a pokračování je už teď v plánech několik, všechny se však zatím jeví v nedohlednu, a to potvrdilo i konečné upřesnění dat premiér, které nyní společnost Warner Bros zveřejnila. Od premiéry LEGO® příběhu, která se konala 7. února 2014, čekáme a čekat budeme celkem tři roky na první film postavený z kostiček LEGA.

Tím zmíněným filmem bude The Lego Batman Movie, který se začne promítat od 10. února 2017 a v němž jeden z nejoblíbenějších komiskových superhrdinů vtrhne na plátna jako plastová figurka. LEGO: Ninjago jsme se měli dočkat už příští rok při začátku školního roku, s premiérou se však hýbalo a nakonec se jí dočkáme až o rok později, a to 23. září 2017. Nejočekávanějším je však samotný sequel The Lego Movie Sequel. A na ten budeme čekat ještě delší dobu. V kinech bude ke zhlédnutí od 18. května 2018, což je opravdu dlouhá doba.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY