Teaser: Jak vycvičit draka se vrací v seriálové podobě

Vydáno: 15.04.2015 09:18 - | foto: facebook tvůrce

Tento úspěšný animovaný film o Vikinzích měl již dva celovečerní filmy, ten minulý měl premiéru v létě, a nyní dokonce přichází na obrazovky televizí v amerických domácnostech. Stanice Netflix začíná od června vysílat seriálové pokračování.
Fotografie z filmu Jak vycvičit draka 2 / How to Train Your Dragon 2Jak vycvičit draka byl jeden z nejvyraznějších animovaných počinů roku 2010, film si dokonce ve své kategorii vynesl nominaci na Oscara a loni v létě se dočkal pokračování, na které producenti přesně čtyři roky po něm plánují navázat dílem třetím. Podobnému ohlasu se dostalo i seriálu na Netflixu, který již má za sebou dvě série odehrávající se mezi prvními dvěma díly. Od 26. června se seriál vrací na obrazovky s třinácti novými epizodami a novou zápletkou, která však představí nám známé postavy. Děj se logicky bude odehrávat mezi druhým a třetím filmem, jehož jsme se ještě nedočkali.

V novém teaseru níže si nyní můžete prohlédnout krátkou upoutávku, ve které naši hrdinové naleznou starobylý artefakt, skrze nějž později začnou objevovat naprosto nové země a také nové druhy draků, takové jaké ještě nikdy nikdo neviděl.

Originální teaser seriálu Dragons: Race to the Edge


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Nesmysl (Angie, 26.07.2015 08:55) Reagovat

    V článku je nesmysl. Děj Race to the edge se odehrává asi rok a pul před druhým filmem.Uz kvuli tomu, ze v Race jaksi žije jedna z postav, ktera v druhém filmu zemřela.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY