Ant-Man: nejmenší superhrdina pod lupou v novém traileru

Vydáno: 13.04.2015 15:52 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ant-Man je druhou letošní marvelovkou, v níž se představí jeden ze zásadních členů Avengers, který dokáže měnit svou velikost. Plnohodnotná upoutávka ukazuje, že studio si zřejmě poradí s každým žánrem.
I když byli loňští Strážci Galaxie vyhlíženi se skepsí, studio Marvel i tak dokázalo komediální space operu v hlavní roli s mluvícím stromem a mývalem prodat tak, aby z toho byl jeden z nejúspěšnějších filmů roku. Podaří se mu stejný vzorec zopakovat i letos s filmem, v němž se vyskytuje superhrdina, který dokáže zmenšit svou velikost a komunikovat s mravenci? I když o tržbách napoví až červencová premiéra, aktuální trailer názorně ukazuje, že i další z těch méně známých (a pro neznalé diváky i absurdnějších) komiksových hrdinů by se mohl dočkat důstojného sólového dobrodružství.

Ant-Man se bude od ostatních členů Avengers lišit tím, že půjde o obyčejného chlápka, který se stane hrdinou až proti své vůli. I když trailer víceméně láká na známý origin story o zrodu postavy, nedá se mu upřít snaha uspět opět v jiném žánru (heist movie o krádeži obleku) a také odlehčenost v podobě sebeironických vtípků zesměšňujících už samotnou podstatu zápletky (absurdita jména Ant-Man apod.). Závěrečná bitva s protivníkem Yellowjacket mezi hračkářskými vláčky v duchu spektakulární akční scény však zaručuje, že když už nic, tak bychom se alespoň měli dočkat zábavné a originální akce.



Video zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Ant-Man


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY