Do Želv Ninja 2 míří hvězda seriálu Arrow

Vydáno: 02.04.2015 10:04 - | foto: facebook tvůrce

Nedávno jsme vás informovali, že si filmaři vybrali pro pokračování tohoto úspěšného filmu supermodelku Alessandu Ambrosio. Nyní se k Alessandře připojil herec ze známého komiksového seriálu.
Fotografie z filmu Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja TurtlesO víkendu jsme vám přinesli novinku uvádějící, že do Želv Ninja 2 se vrací v roli Vernona Fenwicka Will Arnett a dále, že se nově pod film podepsala i brazilská modelka Alessandra Ambrosio, pro kterou půjde vlastně o debut, vzhledem k tomu, že dříve měla jen pár cameo rolí. Kvůli nasazení této krásky se chvíli spekulovalo o tom, že by měla nahradit roli April (Megan Fox). Tyto zvěsti se nakonec vyvrátily, takže ve filmu uvidíme obě. Megan totiž potvrdila svůj návrat do tohoto pokračování.

Důležitou zprávou tohoto článku je však další nový člen obsazení, který ztvární postavu Caseyho Jonese, jenž bude zřejmě romanticky zapletený s novinářkou April. Jak už alespoň těm televizně zběhlým došlo z nadpisu, zahraje si ho Stephen Amell, který se proslavil ve zmíněném seriálu Arrow. Pokračování Želv Ninja se do kin vřítí na začátku června 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY