Představitel Marshalla natočí další spin-off LEGO příběhu

Vydáno: 27.03.2015 09:58 - Martin Bubrín | foto: Universal Studios

Pokud jste si mysleli, že spin-offů a sequelů hitového LEGO příběhu je příliš, nová zpráva vás v tom ještě utvrdí - v plánu je totiž další kostičkový spin-off podle slavné dánské stavebnice.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / Studio Warner Bros. právě odsouhlasilo další z již početných spin-offů úspěšného LEGO® příběhu. Snímek s názvem Billion Brick Race potvrdil server The Hollywood Reporter s tím, že jej napíše a natočí režijní dvojice Jason Segel a Drew Pearce. Pro oba přitom půjde o režijní debut - první jmenovaný se věnuje zejména hraní (Jak jsem poznal vaši matku) a psaní scénářů (Mupeti), druhý je zase scenárista, který má na za sebou Iron Mana 3 nebo nadcházející Mission: Impossible - Rogue Nation. Spolu by tak mohli tvořit sehraný tým, jenž by dodal filmu cit pro akci, postavy a komedii.

Projekt je v raných fázích přípravy, takže zatím není známo datum premiéry nebo zápletka, ale ta by se na druhou stranu dala z názvu lehce odvodit. Co se týče nově vznikající filmové LEGO franšízy, pořadí budoucích filmů je následující - Charlie Bean natočí v roce 2016 NinjagoAdam McKay v roce 2017 The Lego Batman Movie a Rob Schrab v roce 2018 The Lego Movie Sequel.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY