Sharknado 3: Žraloci v tornádu se znovu přiřítí v červenci

Vydáno: 21.03.2015 13:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Céčková série Sharknado o tornádech plných žraloků se připravuje již na svůj třetí díl. Ten nyní dostal oficiální název a potvrdil účast jednoho legendárního představitele z Pobřežní hlídky.
David Hasselhoff ve filmu Piraňa 3DD / Piranha 3DDŽraloci v obřích tornádech útočí na Washington. Tak zní zápletka třetího dílu populárního televizního braku Sharknado, který debutoval na stanici SyFy předminulý rok v červenci, a už v té době si vysloužil nálepku drobného televizního kultu. Nejen kvůli svým příšerným kvalitám, ale také díky sledovanosti (nejvyšší v historii televizní stanice SyFy) a zájmu na sociálních sítích (rekordní počet tweetů). Po roce přišlo pokračování Sharknado 2: Ten druhý s ještě vyššími čísly, které mělo dokonce simultánní uvedení v České republice na kanálu Universal Channel s českými titulky.

Můžeme očekávat, že třetí díl, který právě dostal název a datum premiéry, daná čísla sledovanosti ještě přeskočí. Sharknado 3: Oh Hell No! dorazí na televizní obrazovky 22. července a kromě "hvězd" z předchozích dílů jako Iana Zieringa a Tary Reid v pokračování uvidíme i Davida Hasselhoffa, herce známého z role Mitche Buchanonna v seriálu Pobřežní hlídka, což jistě filmu zajistí ještě větší publicitu.

Otázka zní: budete se koukat?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Yeeeeess... (Finn, 21.03.2015 22:45) Reagovat

    Yeeeeess

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY