Romeo a Julie ve stylu komiksové řežby 300?

Vydáno: 21.03.2015 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio Sony plánuje znovu zadaptovat nesmrtelný příběh Romea a Julie - tentokrát však ve značně jiném stylu, který by připomněl filmy 300: Bitva u Thermopyl a 300: Vzestup říše.
Leonardo DiCaprio ve filmu Romeo a Julie / Romeo + JulietSkoro dvacet let uběhlo od poslední hollywoodské, a také značně extravagantní adaptace slavného příběhu Williama Shakespeara, Romeo a Julie, kterou natočil režisér Baz Luhrmann. Studio Sony tedy napadlo, že je nejvyšší čas natočit adaptaci novou, která by jakýmsi způsobem reagovala na aktuální vlnu young adult knižních adaptací a komiksů. Server The Hollywood Reporter přinesl zprávu, že je v přípravách snímek Verona (samozřejmě město obou milenců), plánovaný jako teenagerská romance ve stylu filmů komiksové série 300.

O produkci nesčetněkrát adaptovaného příběhu se postará Joe Roth, jehož portfolio zahrnuje snímky jako Alenka v říši divůMocný vládce Oz nebo nadcházející pokračování Sněhurky a lovce. Další detaily ohledně režiséra, scenáristy nebo herců samozřejmě ještě známé nejsou, stejně jako předpokládané datum premiéry.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY