Kdo si zahraje v komiksovém seriálu Preacher?

Vydáno: 20.03.2015 19:44 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Preacher podle kultovního komiksu Garetha Ennise a Stevena Dillona se příští rok dočká seriálové adaptace - koho uvidíme v hlavní rolích drsného moderního fantasy westernu?
Ruth Negga ve filmu  / Agents of S.H.I.E.L.D.Pilotní díl rozsáhlého příběhu texaského kazatele Jesseho Custera, jeho přítelkyně, nájemné vražedkyně Tulip, a irského upíra Cassiddyho, kteří (doslova) hledají Boha a chtějí se ho zeptat na několik palčivých otázek, napíše a natočí Seth Rogen a Evan Goldberg, tvůrčí duo stojící například za komediemi Apokalypsa v Hollywoodu nebo Sousedi. Seriál Preacher v roce 2016 uvedene kabelová televize AMC, která stojí například za hity Živí mrtví nebo Perníkový táta. Koho uvidíme v hlavních rolích?

Zatímco obsazení Dominica Coopera (Need For Speed, Captain America, Warcraft) do hlavní role Jesseho zatím nebylo oficiálně potvrzeno AMC, stoprocentně víme, kdo si zahraje jeho drsnou přítelkyni Tulip. Stane se jí Ruth Negga, původem irská herečka, kterou můžete znát z menších rolí Světové války Z, 12 let v řetězech nebo marvelovského seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Režiséři a hlavní tvůrce seriálu Sam Catlin (Perníkový táta) však vybrali i představitele další zásadní role, a to Prdelmana - muže, kterému nepovedený pokus o sebevraždu pomocí brokovnice znetvoří obličej tak, že doslova vypadá jako "prdel", si zahraje relativně neznámý Ian Colletti.

O dalších castingových zprávách (kdo si zahraje Svatého zabijáka nebo Cassidyho) vás budeme informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY