The Leviathan: trailer neexistujícího filmu s obří příšerou

Vydáno: 18.03.2015 12:57 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Ruairi Robinson (Poslední dny na Marsu) by rád natočil velkolepý sci-fi film o honu na obří příšeru inspirovanou Moby Dickem. Za té příležitost stvořil k zatím neexistujícímu filmu teaser, který rozhodně stojí za vidění.
The LeviathanLeviathan ve filmovém světě není jen kontroverzní ruské drama Andreje Zvjaginceva nebo hypnotický experimentální dokument z rybářské lodi - ode dneška jde také o zatím nerealizovaný počin Ruairiho Robinsona, režiséra povedených krátkých filmů jako Fifty Percent Grey (nominace na Oscara), Blinky TM nebo celovečerního sci-fi Poslední dny na Marsu. Tvůrce, který byl jednu dobu spojován i s hraným remakem anime Akira, na svém YouTube profilu dnes zveřejnil concept art teaser zatím neexistujícího filmu The Leviathan, v němž se skupina lovců vydá ulovit obří létající příšeru, ne nadarmo připomínající Moby Dicka a písečného červa z Duny.

Díky jejím vajíčkům, která obsahují tajemnou látku, totiž dokáží lidé cestovat rychlostí světla do jiných světů. I když není jasné, zda film vznikne, nebo ne, tři a půl minuty plné skvělých efektů a zajímavě vypadajícího světa stojí za pozornost.

Teaser zhlédněte níže.

Concept Art teaser filmu The Leviathan


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY