První ohlasy: Rychle a zběsile 7 je nejhloupější a nejlepší

Vydáno: 16.03.2015 16:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Na americkém filmovém festivalu SXSW včera proběhla světová premiéra sedmého dílu akční série Rychle a zběsile - první diváci hovoří o nejpřepálenějším, ale zato nejzábavnějším dílu ze všech. Plus nový trailer.
Paul Walker, Vin Diesel ve filmu Rychle a zběsile 7 / Furious 7Studio Universal využilo jednu z půlnočních projekcí amerického filmového festivalu SXSW, který se každoročně koná v texaském Austinu, aby ve světové premiéře představilo Rychle a zběsile 7, už sedmý díl akčně-automobilové série. Tu po odchodu Justina Lina převzal James Wan, který podle prvních ohlasů běžných diváků i přítomných novinářů natočil nejhloupější, ale zato nejakčnější a nejzábavnější film z celé série. "Viděl jsem spoustu hloupých filmů a Rychle a zběsile 7 patří mezi ty nejhloupější. Což může být kompliment," říká jeden z četných tweetů, které se vyrojily ihned po premiéře.

Další heslovité výkřiky například prozrazují, že fanoušci série ani její přílišní uznavači by neměli být zklamání, protože měřítko a šílenost akčních scén nemá obdoby - nerealistická akce, všudypřítomné drsňáctví a sehraná týmová kooperace, která by mohla připomínat vyvážený pátý díl. Zmiňuje se také velmi umně zakomponované a zároveň překvapivé rozloučení se zesnulým Paulem Walkerem, které je prý fantastické a zároveň emocionální.

Rychle a zběsile 7 dorazí do českých kin 2. dubna. Níže zhlédněte také nový mezinárodní trailer.

Mezinárodní trailer #2 filmu Rychle a zběsile 7


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Richle a zběsile 7 (Vladimír , 21.03.2015 00:04) Reagovat

    Mislim si že to bude brutalní film a moc se na něho těším.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY