Kdo si zahraje v novém filmu Woodyho Allena?

Vydáno: 11.03.2015 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Každý rok obohatí Woody Allen světovou kinematografii jedním novým snímkem, což je v 79 letech poměrně obdivuhodné. Letos se po oznámení, že bude tvořit nový seriál, natáčení nového filmu nečekalo, režisér však všechny překvapil.
Jesse Eisenberg ve filmu Podfukáři / Now You See MeLetos se do kin vrací Woody Allen s Emmou Stone (Černobílý svět), která se mu zřejmě zalíbila při natáčení jeho poslední filmu Kouzlo měsíčního svitu, kde jako médium sváděla Colina Firtha (Králova řeč). V červenci tak Emmu uvidíme v Irrational Man spolu s Joaquinem Phoenixem (Ona) jako učitele a studentku, kteří se do sebe zamilují. Na rok 2016 však Woody nechystá pouze nový seriál, o kterém zatím nevíme vůbec nic, ale i nový film.

Bruce Willis ve filmu Red 2 / Red 2I v tomto filmu opět spojí síly s jedním z herců, se kterým už zkušenosti má. A to s Jessem Eisenbergem (The Social Network), se kterým už natočil v roce 2012 film Do Říma s láskou. Ale i další jména tohoto obsazení jsou více než hvězdná. Hlavní ženskou postavu ztvární mnohými zatracovaná a mnohými milovaná Kristen Stewart (Stmívání). Do obsazení Allen získal také akční hvězdu německého původu Bruce Willise (Smrtonosná past), který je, pokud znáte Allenův styl, poměrně překvapivou volbou. O filmu budeme určitě nadále informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY