Hawkeye potvrzen pro Captain America: Civil War

Vydáno: 08.03.2015 13:05 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jeremy Renner v nedávném rozhovoru potvrdil, že jeho postava lučištníka Hawkeye sehraje zásadní úlohu v nadcházejícím pokračování Captaina Americy s podtitulem Civil War. Koho dalšího z Avengers uvidíme?
Jeremy Renner při natáčení filmu  / Avengers: Age of UltronCaptain America: Civil War se nám pomalu začíná stávat Avengers 2.5. Posuďte sami - v příběhu točícím se okolo zákona o registraci superhrdinů se proti sobě postaví Captain America a Iron Man, vrátí se také Black Widow, poprvé bude na scénu uveden Black Panther, a aby toho nebylo málo, odmaskuje se také nový představitel Spider-Mana. A nyní se k obsazení přidává také Jeremy Renner jako Hawkeye. Ten byl dlouho spekulovanou postavou, server The Hollywood Reporter ji nyní potvrdil jako jednu ze zásadních, která sehraje klíčovou roli ve výsledném filmu, jenž se začne natáčet letos na jaře.

Snímek, kteří natáčejí režiséři filmu Captain America: Návrat prvního Avengera, bude přímým pokračováním a vyústěním konfliktů, které vzejdou v nadcházejícím Avengers: Age of Ultron, v němž je dost možné, že se známý superhrdinský tým rozdělí na několik stran. Na jaké z nich bude Hawkeye, se dozvíme 5. května 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY