Země zítřka otevírá své brány na novém plakátu

Vydáno: 07.03.2015 13:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Disneyovský sci-fi blockbuster Země zítřka je stále tak trochu zahalen tajemstvím, protože nám stále skoro nic neukázal ze svého futuristického světa. To by se ale mělo změnit s trailerem, který je za dveřmi.
Země zítřka (nový český distribuční název původně mimózního Honba za zítřkem) je jedním z posledních blockbusterů letošního roku, od něhož stále nevíme, co očekávat. Sci-fi o prouzkoumávání nového světa budoucnosti, do kterého se dostanou mladá dívka a stárnoucí vynálezce, ve svém teaseru (a spotu) zatím šponovala očekávání scénami odehrávajícími se před samotným vstupem do Tomorrowlandu a párvteřinovými záběry na designově vypiplaný svět, který je mimochodem založen na jedné z atrakcí Disneylandu. Více bychom se snad měli dočkat v pondělí podvečer, kdy je ohlášena premiéra nového traileru.

Ten je zatím uveden prvním oficiálním plakátem, který zachycuje postavu George Clooneyho před branami Tomorrowlandu a malého chlapce (jeho mladší já?). Snad se brzy dozvíme, co za nimi režisér Úžasňáků a čtvrté Mission: Impossible Brad Bird chystá. Film dorazí do českých kin 21. května.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY