Blake Lively si zahraje ženu bojující se slepotou

Vydáno: 02.03.2015 07:00 - | foto: Bontonfilm

Herečka, kterou proslavil seriál pro teenagery Super Drbna, nyní objevuje vody psychologicky složitějších filmů. Jako další v řadě ji čeká film o manželské dvojici, ve kterém si zahraje ženu potýkající se slepotou.
Jason Clarke ve filmu Terminátor Genisys / Terminator GenisysPůvodem německý režisér Marc Forster, který stojí například za snímky jako zombie apokalyptickou Světovou válkou Z či bondovkou Quantum of Solace, chystá nový snímek. Tentokrát ovšem nečekejte nic akčního, jeho nový projekt nazvaný All I See Is You se zaobírá psychologicky hlubším tématem. Příběh vypráví o manželské dvojici, ve které je slepá žena, té se její zrak ovšem po operaci vrátí a ona si začne všímat podivných znepokojujících detailů ohledně jejího manžela...

Ústřední manželskou dvojici ztvární, jak jsem prozradil v nadpisu, čerstvá maminka Blake Lively (Gossip GirlDivoši) a Australan Jason Clarke (30 minut po půlnociVelký Gatsby). Film se bude odehrávat v exotických krajinách střední Ameriky, kdy se ho dočkáme, zatím není jisté, ale je možné, že už někdy zhruba na konci tohoto roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY