Reese Witherspoon je pravá policajtka v traileru Hot Pursuit

Vydáno: 13.02.2015 11:35 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Studio Warner Bros zveřejnilo první trailer nové komedie Hot Pursuit, ve které má správná policajtka Reese Witherspoon chránit kolagenovou paničku Sofii Vergara. Její plán se ale tak trochu zvrtne. Jak?
Reese Witherspoon, Sofía Vergara ve filmu  / Hot PursuitReese Witherspoon, představitelka pravé blondýny či manželky zpěváka Johnyho Cashe, si může po svém dechberoucím výkonu ve filmu Divočina dovolit tak trochu upustit páru. Vrací se tak do komediálních vod, do žánru, jenž ji proslavil nejvíc.

V novém filmu režisérky Anne Fletcher (Návrh) si střihne roli vzorné policistky, která dostane na starost chránit sexy vdovu po drogovém králi. Samozřejmě však nic nevyjde podle plánu, a divákům se tak dostane komedie plné přestřelek, jak těch reálných, tak i slovních. Bohužel nelze ale konstatovat, že by trailer působil bůhvíjak originálně. Prozatím to vypadá, že se dočkáme klasické stokrát viděné komedie. Nezbývá než doufat, že tvůrci mají v rukávu další esa, která si rozhodli ponechat pro film samotný a neplývat jimi v traileru.

Hereckou partnerkou Witherspoon se stala Sofía Vergara (Chef, Legendy z Dogtownu), která svou vizáží připomíná vyzrálou (ne-li přezrálou) panenku Barbie. Snad nám krom lehce přehrávaného španělského přízvuku a pseudo-lesbických hrátek se svou kolegyní nabídne i něco skutečně zábavného.

Snímek Hot Pursuit má přijít do kin 4. června a čekání na něj si můžete zkrátit sledováním traileru.

Originální trailer filmu Hot Pursuit


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY