Last Knights: historický film natáčený v Praze v traileru

Vydáno: 11.02.2015 17:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

The Last Knights, historický dobrodružný film s Clivem Owenem nebo Morganem Freemanem, je další ze zahraničních produkcí, které se natáčely v České republice. Na co láká první upoutávka?
Naposledy v Králi Artušovi měl Clive Owen v ruce meč a na hrudi brnění - historie se však bude opakovat i po jedenácti letech letos, kdy se převtělí do role bojovníka, který se vydá se skupinou svýh mužů pomstít smrt svého mistra (Morgan Freeman) a svrhnout vládu zkorumpovaného vládce. Snímek se u nás natáčel už v roce 2012, světlo světa první upoutávka spatřuje až nyní. Ta nijak nevybočuje ze zástupu historicko-akčních žánrovek typu Centurion, Orel Deváté legie nebo Poslední legie, čili filmů s nízkými produkčními náklady a béčkovou zápletkou.

Trailer podle toho také vypadá - studio zřejmě usoudilo, že ohraný příběh o pomstě a několik bojových scén v zasněženém lese dnes už nikoho nevytrhne, tak plánuje pouze limitované uvedení v kinech a na VOD už 3. dubna. Last Knights je americkým debutem japonského filmaře Kazuaki Kiriya, zamrzí však, že jeho předchozí stylizované a postmoderní filmy jako Goemon nebo Casshern nepřipomíná tahle středověká podívaná ani náhodou.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete několik fotografií.

Originální trailer filmu Last Knights


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY