Accidental Love: Novinka režiséra Špinavého triku má trailer

Vydáno: 07.01.2015 18:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V dnešní době můžeme být svědky filmů, které byly natočeny před lety, ale do oficiální kinodistribuce se dostávají až nyní. To je případ i "nového" snímku Davida O. Russella, který byl natočen už v roce 2008.
Komedii, původně pojmenovanou Nailed, natočil David O. Russell ještě před svým Fighterem z roku 2008. Do kin (respektive na VOD) se pět let starý snímek, nyní pod názvem Accidental Love, podívá až letos v únoru, po pozdějších režisérových snímcích jako Terapie láskou nebo Špinavý trik. Proč? K natáčení se totiž váže tolik nešťastných okolností, že by to vydalo na samostatný článek (přečíst si třeba můžete tento, dva roky starý). 

Z traileru jde však vytušit, že jde o další Russellovu bizarní dramedii v duchu Mám rád Huckabees nebo výše zmíněné Terapie láskou s vyšinutými charaktery. Posuďte sami podle zápletky - servírka (Jessica Biel) díky nešťastnému incidentu skončí s hřebíkem v hlavě, ale kvůli tomu, že není pojištěná, si nemůže dovolit operaci. Vydá se proto do Washingtonu, kde potká mladého kongresmana (Jake Gyllenhaall), který jí pomůže její problém vyřešit způsobem, že společně založí kampaň pro lidi s podivnými zraněními, které si nemohou dovolit vyléčit.

Na trailer si udělejte názor níže.

Originální trailer filmu Accidental Love


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY