Krypton: Do televize se chystá další prequel Supermana

Vydáno: 09.12.2014 10:14 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Úspěch Muže z oceli podnítil scenáristu Davida S. Goyera k vytvoření televizního prequelu/spin-offu filmu, který se bude celý odehrávat na planetě Krypton. Co dalšího o plánovaném seriálu víme?
Michael Shannon, Antje Traue ve filmu Muž z oceli / Před třinácti lety začal v televizi běžet Smallville, který sledoval osudy Clarka Kenta do proměny v nadlidského superhrdinu Supermana - seriál, jenž si držel popularitu více než dvě stě dílů, později inspiroval také další aktuální počiny jako Arrow, The Flash nebo Gotham, které v současnosti vládnou sledovanosti televizních stanic. Pro fanoušky však potěšující zprávou bude, že se k aktuálnímu komiksovému boomu vrátí i supermanská tématika. A bude u ní jeden z nejpovolanějších lidí žánru, David S. Goyer.

Ten je totiž spoluscenáristou Nolanových Batmanů a také Muže z oceli a právě jeho úspěchem se nejspíše inspiroval u vzniku nového seriálu s názvem Krypton. Jak už název napovídá, děj se bude odehrávat na Kal-Elově domovské planetě, ale bez něj - půjde totiž o prequel, v němž bude jako hlavní hrdina vystupovat Supermanův děd. Kromě Goyera se na seriálu podílí také Ian Goldberg (Once Upon a Time, FlashForward) a oba popisují, že půjde ve šlépějích aktuálně vysílaného Gothamu. Čeká nás tedy spousta teprve se rodících záporáků?

Datum premiéry je zatím neznámé. Seriál však bude vysílat stanice SyFy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY