Záporák nové bondovky odhalen: 007 se postaví Moriartymu

Vydáno: 03.12.2014 16:41 - Martin Bubrín | foto: MGM

Okolo čtyřiadvacátého dobrodružství Jamese Bonda známe spíše spekulace, už brzy bychom však měli znát oficiální název a obsazení. Jedna malá ochutnávka však přichází o den dříve.
Fotografie z filmu Sherlock / SherlockZítra v poledne (našeho času) bude na oficiální tiskové konferenci v Londýně odhalen název nové bondovky a kompletní herecké obsazení, které doplní Daniela CraigaNaomie HarrisRalpha Fiennese a Bena Whishawa ve vedlejších rolích - z předchozích zpráv tak nějak tušíme, že se k filmu Sama Mendese připojí Dave Bautista (sidekick hlavního záporáka), Léa Seydoux (bondgirl) a Christoph Waltz (pravděpodobně ztvární postavu klasického padoucha Blofelda). Nyní, o den dříve, však přichází jiná informace.

Podle britského deníku Mirror si totiž dalšího záporáka v nové bondovce zahraje Andrew Scott. Kdo? Toho budou znát zejména diváci úspěšného televizního seriálu Sherlock, kde si zahrál úhlavní nemesis Jamese Moriartyho. Jeho nezapomenutelné podání psychopatického šílence si údajně získalo hlavouny studia MGM natolik, že jej oslovili s nabídkou role. Údajně by měl ztvárnit jednoho z agentů zločinecké organizace SPECTRE, jejímž zakladatelem je právě Blofeld.

Pro více informací se vraťte zítra kolem poledne.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY