Piráti z Karibiku 5: Kdo nahradí Orlanda Blooma?

Vydáno: 24.11.2014 10:45 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Premiéra pátého dílu Pirátů z Karibiku je naplánována na rok 2017. Mimo Johnnyho Deppa jako Jacka Sparrowa můžeme očekávat i spoustu nováčků - kdo se jako první vydá do Karibiku?
Brenton Thwaites ve filmu  / Son of a GunPirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, tak zní název pátého dílu pirátské série, který dorazí do kin 7. července 2017. Jelikož nás od premiéry dělí více než dva a půl roku, je jasné, že nemůžeme čekat nějaké bližší informace o zápletce, jíž do filmové podoby zpracují režiséři na Oscara nominovaného snímku Kon-Tiki Joachim Roenning a Espen Sandberg. Něco málo ale přeci jen víme - do hlavní role se vrátí Johnny Depp, zatímco záporáka by si mohli střihnout Javier Bardem nebo Christoph Waltz. A to není vše.

Do filmu byl oficiálně potvrzen také australský herec Brenton Thwaites, jenž se letos uvedl například ve filmech jako Zloba - královna černé magie nebo Dárce. V konkurzu byl upřednostněn před herci Taronem Egertonem (Kingsman), Georgem Mackayem (Pride) nebo Anselem Elgortem (Hvězdy nám nepřály), kteří měli ztvárnit postavu britského vojáka jménem Henry. Ta by měla mít podle tvůrců stejnou funkci jako Will Turner (Orlando Bloom) v původní trilogii Pirátů z Karibiku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY