Potvrzeno: Evil Dead se vrací, tentokrát do televize

Vydáno: 11.11.2014 13:00 - Martin Bubrín | foto: MGM

To, že se filmoví tvůrci přesouvají do televize není věc nová - potěší však, že se k tomuto trendu aktuálně přidá také Sam Raimi, který na rok 2015 potvrdil pokračování své trilogie Evil Dead. Vrátí se i Bruce Campbell?
Fotografie z filmu Armáda temnot / Army of DarknessSam Raimi na letošním Comic Conu letmo zmínil, že začíná pracovat na scénáři televizního Evil Dead. Seriál byl však oficiálně potvrzen až nyní prostřednictvím stanice Starz - ta oznámila seriálové pokračování kultovní hororové trilogie na rok 2015. To ponese název Ash vs. Evil Dead a do hlavní role se v něm vrátí Bruce Campbell jako titulní hrdina, který se bude po 30 letech od událostí předchozího dílu snažit zabránit šíření démonického moru, jenž může vyhubit celé lidstvo.

Pilotní díl napíše a zrežíruje Sam Raimi, poté bude seriál zastávat z pozice výkonného producenta po boku hrajícího Bruce Campbella nebo Roba Taperta. V plánu je deset půlhodinových epizod, které dále rozšíří hororové univerzum, jež započalo roku 1981 Lesním duchem. Vzhledem k tomu, že za vznikem bude stát kabelová stanice Starz, která má za sebou například Spartaca, se o nějaké gejzíry krve a brutalitu snad bát nemusíme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY