Camp X-Ray: Bachařka Bella stráží Guantanamo v traileru

Vydáno: 07.10.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Kristen Stewart v novém dramatu Camp X-Ray ztvárňuje postavu bachařky ve věznici Guantanamo Bay, která naváže vztah s jedním z tamních vězňů. Snímek uvedený letos v Sundance láká hlavně na herecké výkony.
Po Twilight sáze pokračuje Kristen Stewart v sérii vážnějších indie dramat jako například snímky Still Alice nebo Sils Maria, jenž byl letos uveden v soutěžní sekci v Cannes. Její nejnovější počin Camp X-Ray však pochází originálně z festivalu nezávislých filmů Sundance, kde si také odbyl premiéru. Bývalá Bella v něm ztvárňuje mladou maloměšťáckou ženu, která se přidá k armádě, ale nakonec se z ní stane strážkyně v proslulém vězení Guantanamo Bay.

Tam se v obklopení mužů seznámí s jedním z vězňů (Peyman Moaadi z Rozchodu Nadera a Simin), jejich netradiční přátelství postupem času vyroste v něco více. Snímek zatím sbírá rozporuplné ohlasy, ale ty se na druhou stranu shodují na tom, že výkon Kristen Stewart je výborný. Snímek zatím nemá stanovenou českou premiéru, ale v Americe bude uveden do kin a na VOD 17. října.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát a dvě fotografie.

Originální trailer filmu Camp X-Ray


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY