Trailer: Inherent Vice - P. T. Anderson za dob Boogie Nights

Vydáno: 30.09.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Ze cinefily dlouho očekávaného dramatu Inherent Vice podle románu Thomase Pynchona se vyklubala komedie, a to zatraceně vtipná. Podívejte se na upoutávku, která patří k letošním nejlepším.
Plakát filmu  / Inherent ViceMálokdo - zvlášť po prvních záběrech - očekával, že Paul Thomas Anderson po vivisekcích americké společnosti v Až na krevMistrovi přijde s projektem uvedeným na newyorském filmovém festivalu, který bude coenovskou bláznivou komedií upomínající spíše k jeho počátkům ala Hříšné noci. Přijde vám předchozí věta dlouhá a komplikovaná? Tak to si zkuste přečíst oficiální popis zápletky, kde je nastíněno, o čem film vypráví... a jak.

Oficiální synopse: "Inherent Vice je sedmým filmem Paula Thomase Andersona a první adaptací románu Thomase Pynchona. Z ničeho nic se objeví bývalá přítelkyně soukromého očka Doca Sportella s příběhem o jejím současném příteli, developerském miliardářovi, kterého miluje, a intricích jeho manžela a jejího přítele na unesení toho miliardáře... inu, jí se to snadno říká. Jde o příběh psychedelie a šedesátkové paranoie, která vládne dnům, a Doc ví, že ,láska´ je jiným nadužívaným slovem, které je v kurzu stejně jako ,trip´ či groovy´ - až na to, že tohle opravdu vede k problémům. Další postavy jsou surfeři, hustleři, feťáci a rockeři, vraždící ... Z části surfový noir, z části psychedelická romance - celej Thomas Pynchon." Na upoutávku se podívejte níže.

Upoutávka k filmu Inherent Vice (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY