Haley Joel Osment vidí nacisty na fotkách z nové smithovky

Vydáno: 16.09.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

V Tusk nechal Kevin Smith předělat Justina Longa na mrože. V Yoga Hosers zase někdejší dětskou hvězdu Haleyho Joela Osmenta na velrybu, chtělo by se udělat vtip na hercovu transformaci. Věc se má ale trochu jinak...
Haley Joel Osment ve filmu  / Yoga HosersTuskYoga Hosers mají něco společného, ale není to zápletka spočívající v přeměně protagonisty na zvíře. Oba snímky jsou ale součástí plánované kanadské trilogie, která má ukázat pravou stránku místa plného Francouzů a zimy. A pod oběma je jako režisér a scenárista podepsán Kevin Smith. Objeví se - ovšem v odlišných rolích - titíž herci (Justin Long, Haley Joel Osment, Jason Mewes).

Yoga Hosers má být komiksově laděnou akční komedií o dvou patnáctiletých dívkách Collette a Collen McKenzieových, které musí čelit starodávnému zlu. V boji by jim měl pomoct Guy Lapointe. McKenziovy si zahraje Harley Quinn Smith a Lily-Rose Depp, tj. Smithova a Deppova dcera. Sám Johnny Depp by pak měl ztvárnit úlohu montrealské legendy Guye Lapointea.

A Osment, někdejší hvězda mysteriózního thrilleru Šestý smysl či sci-fi A.I. Umělá inteligence, by měl ztvárnit Adrena Arcanda, žurnalistu, který podporoval nacisty. Že by právě ti měli být tím navrátivším se starodávným zlem? Na fotografie z natáčení a filmu se podívejte v galerii.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY