Bondovka Goldfinger se na Blu-ray pozlatí

Vydáno: 16.09.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Obal prodává, zní jedno tvrzení, které si tuzemští distributoři Blu-ray disků potvrzují v praxi. Ovšem ne každý obal, nutno dodat, protože zdejší fanoušci jsou zatíženi na steelbooky a nemají rádi futurepacky.
BD obal filmu  / GoldfingerMělo by je proto potěšit vydání klasické bondovky Goldfinger ve steelbooku. A na rozdíl od re-edic hororů v novém balení, o které jsme vás informovali včera, bude v pořadí třetí bondovka se Seanem Connerym dostupná i na našem trhu. Vyjde téměř měsíc před Vánoci, konkrétně 26. 11., a tak bude vhodná jako dárek. Cena je stanovena na příznivých pět set korun českých.

Disk bude stejný jako u předchozích vydání, tj. vedle českého dabingu v Dolby Digital 5. 1 bude ke slyšení i zvuková stopa v původním znění v DTS-HD Masteru. Bonusy budou přebrány z výroční DVD edice, což znamená, že vedle audiokomentáře a fotogalerií bude ke zhlédnutí velká spousta dokumentů (o celkové délce dvě a půl hodiny). A to (s výjimkou audiokomentáře) s českou titulkovou podporou.

BD obal filmu  / GoldfingerBondofilové ale nejspíš s tímto taháním peněz z kapes nebudou spokojeni, protože - jak bylo napsáno výše - není to poprvé, co u nás Goldfinger vychází. Byl k zakoupení v (1.) kolekci se všemi ostatními díly, (2.) v balení pouze s conneryovskými bondovkami, (3.) se starým předním obalem, (4.) s novým předním obalem. Jde tak o v pořadí pátou re-edici, která se liší pouze balením - a za přídavný materiál se nedá považovat vnitřní strana steelbooku, kde je nákres automobilu Aston Martin.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY