Podívejte se na první záběry z Inherent Vice

Vydáno: 13.09.2014 11:00 - | foto: Paramount HE

Chcete vidět první záběry z vysoce očekávaného kriminálního dramatu Inherent Vice od Paula Thomase Andersona? Pak si je budete muset najít mezi záběry z dalších snímků, které budou uvedeny na festivalu v New Yorku.
Joaquin Phoenix ve filmu Mistr / The MasterPaul Thomas Anderson se svými posledními filmy zařadil mezi nejlepší americké filmaře současnosti, jejichž další počiny jsou očekávány s velkým napětím. Inherent Vice, ambiciózní adaptace románu spisovatele Thomase Pynchona, bude mít svou premiéru na 52. filmovém festivalu v New Yorku.

Zatím nebyla zveřejněna žádná upoutávka, a tak se dá očekávat, že ji budeme moct vidět krátce před/po projekci v New Yorku. (Stejně jako tomu bylo u jiných letošních festivalů, které si tím zajišťují exkluzivitu - a producenti oslovují potenciální nákupčí práv pro distribuci. I indie a umělecká sféra kinematografie je byznys.)

Přesto je již teď možné podívat se na první záběry, protože newyorský festival zveřejnil upoutávku, v níž jsou v rámci jedné velké minutové montáže obsaženy. Pokud se vám v té změti nechce hledat, pak pozorně sledujte dění v 5., 41. a 51. sekundě. V těchto momentech máte možnost vidět Joaquina Phoenixa (jenž s Andersonem spolupracuje po Mistrovi podruhé), jak si zapaluje cigaretu (pátá sekunda), jak je policistou srážen k zemi (čtyřicátá první sekunda) a cameo kapely The Growlers (padesátá první sekunda).

Na trailer se můžete podívat níže. 

Upoutávka na 52. Newyorský filmový festival (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY