Dalším marvelovským superhrdinou bude Black Panther

Vydáno: 02.09.2014 19:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio Marvel už své nejznámější postavy představilo, tudíž přicházejí na řadu ty méně provařené - po Ant-Manovi a Doctoru Strangeovi přijde na řadu také černošský Black Panther.
Black Panther vs Captain AmericaPokud bychom nevěřili Stanu Lee, tak komu? Nebylo by logické, kdyby jedenadevadesátiletá komiksová legenda znala všechny filmy, které studio Marvel podle jeho postav chystá? Kdyby tomu tak bylo, tak bychom mohli brát jako pravdu jeho nedávné prohlášení v rozhovoru na Fan Expo Canada, kde se rozpovídal o nadcházejících sólových marvelovkách. Nejprve začal o Black Widow:

"Šance jsou takové, že dostane vlastní film, protože všichni superhrdinové nakonec dostanou vlastní filmy. V současnosti se pracuje na Ant-Manovi, Doctoru Strangeovi a Black Pantherovi a dalších, o kterých zatím nemohu mluvit." Pokud Lee jen naprázdno nenavnazuje fanoušky, dost možná se nám odhalil další ze snímků marvelovské Fáze III. Tu už v současnosti okupují právě natáčený Ant-Man (červenec 2015), Captain America 3 (květen 2016) a Strážci Galaxie 2 (červenec 2017). Někdy mezi nimi bude uveden také Doctor Strange, kterého natočí Scott Derrickson, ale ještě nemá datum premiéry a herce do hlavní role (nebo ano?).

Pak přichází na řadu Black Panther. O černošském superhrdinovi z fiktivní africké země Wakanda se mluví už dlouho, nejnovější fámy však hovoří o tom, že by se mohl dočkat menšího představení už v druhých Avengers (všimli jste si jeho easter eggu v Iron Manovi 2?). Následující měsíce zřejmě napoví - o roli supersilného a superinteligentního T'Chally v nedávných měsích projevil zájem herec Chadwick Boseman (42, Get on Up), tak uvidíme, zda s ním Marvel počítá, nebo ne.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY