Trailer: Horor v Amityville se znovu probouzí k životu

Vydáno: 25.08.2014 13:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Na základě hororu podle skutečných událostí Horor v Amityville vzniklo několik sequelů a remake. Příští rok do kin přijde také "prequel", v němž se dozvíme něco více o známém strašidelném domu.
Fotografie z filmu  / AmityvilleHororovou sérii nastartoval roku 1979 děsivý originál Horor z Amityville, po jehož úspěchu následovalo několik televizních nebo direct-to-DVD pokračování a v roce 2005 remake 3:15 zemřeš s Ryanem Reynoldsem. Nejklasičtější kousek o strašidelném domu se však příští rok dočká dalšího dílu - v něm se do notoricky známé rezidence na Long Islandu nastěhují noví nájemníci - matka s dvěma dcerami a synem, který je po autonehodě v kómatu a v okolí se nachází jedno z nejlepších rehabilitačních středisek v zemi.

Jak to ale v podobném žánru chodí, nebude se zde řešit drama jedné rodinky, ale něco mnohem děsivějšího. Amityville: The Awakening na jednu stranu zaujme povedeným vizuálem a atmosférou, na druhou stranu zase nenabízí nic víc než to, na co jsme v daném žánru zvyklí - několik démonů, panenek a lekaček zřejmě diváky z letargie nevytrhne. Jistou zárukou povedeného filmu by tak mohlo být jméno režiséra Francka Khalfouna, který má za sebou koncepčně originální psychothriller Maniak.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Amityville: The Awakening


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY